Trend

Hódítanak a természet színei, így dobd fel velük ruhatáradat

Divattippek homokszínnel és mohazölddel, ősziesre hangolva.

A természet színei uralják az őszi divatot, amerre csak nézünk, őket látni. Ha imádod a homokszín lágyságát, a zöldek buja teltségét, a barna árnyalatokból áradó melegséget, ez a divat-összeállítás most neked szól!

Kifutói trendek

Az őszi-téli kollekciókból elmaradhatatlanok voltak a natúr színekkel, a természet különböző árnyalataival megalkotott szettek. Remekül illenek a kötött ruhákhoz, de a merevebb anyagoknak is adnak egy olyan lágyságot, melytől sokkal inkább magunkénak érezhetjük őket. Szép példája ennek a Fendi divatház által bemutatott olívazöld midiszoknya, a Dolce & Gabbana kötött ruhája pedig – még ha némiképp túlzó módon is –, de illusztrálta azt a kényelmes sikket, ami az őszi divat lelke. 

Divattrend a kifutókon: Dolce & Gabbana - Fendi - Boss
Megnézem
Összes kép (4)

A természetes színek iránti rajongás persze nem új keletű, évek óta zajló, jól megfigyelhető trend, hogy egyre inkább keressük a natúr megoldásokat, a természetességet akkor is, ha az öltözködésről vagy szépségápolásról van szó. Míg a divat nyelvén mindez a felhasznált anyagokban és színekben tud szépen érvényre jutni, úgy a bőrápolás terén a környezettudatosság, a természetes eredetű aktív összetevők előnyben részesítése a jellemző. Ezek jellemzik a francia presztízs márka, a Nuxe új arcápoló családját is, a Nuxe BIO-t, melynek alkotóelemei és pazar csomagolása az, mely megihlette divat-összeállításunkat.

Munkahelyre

A bézsek, barnák és zöld árnyalatok az őszi divat kedvencei.

A bézsek, barnák és zöld árnyalatok az őszi divat kedvencei

1. Világos bézs, puha pamut pulóver. – Mango

2. Sötétzöld, valódi bőr válltáska. – Max & Co.

3. Magas koncentráltságú, antioxidáns cihamagkivonattal és C-vitaminnal dúsított szérum, mely megőrzi a bőr fiatalos rugalmasságát és ragyogóvá teszi azt. Könnyen beszívódó formulája védelmet nyújt a mindennapos, környezeti negatív hatásokkal szemben. – Nuxe Bio Chia Seeds Chiamagos Esszenciális Antioxidáns Szérum

4. Olajzöld, rakott műbőr midiszoknya. – Zara

5. Sarkánál ráncolt anyagú, tópszínű bokacsizma. – Kazar

6. Barna elegáns ingruha, oldalán patentokkal díszítve. – Laurel – About You

Otthonra

Kényelmes otthoni szettek a természet színeiben.

Kényelmes otthoni szettek a természet színeiben

1. Térdig érő, kötött ruha garbónyakkal. –H&M

2. Puha, bolyhos melegítőfelső és hozzá passzoló nadrág. – Oysho

3. Rizsolajkivonatának és organikus növényi olajai hatékonyságának köszönhetően serkenti a bőr védekező mechanizmusait, komfortossá varázsolja a normál és száraz bőrt az éjszaka folyamán. Támogatja a bőrtermészetes tápláltságát, hogy ébredéskor sima, ragyogó arcszínt kapjunk. – Nuxe Bio Rizsolajas Éjszakai Regeneráló Szérum

4. Kályhameleg, valódi irha szobapapucs. – Sorel – Ecipo

5. Olvasnivaló őszi estékre – Delia Owens: Ahol a folyami rákok énekelnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top