Trend

Szakítás után,19 évesen kés alá feküdt a vietnami lány – ilyen lett a bosszúplasztika után

Azt mondja, a pasija nem mutatta be a barátainak azért, mert csúnyának tartotta.

Sokan követik a vietnami közösségi oldalakon Nguyen Tuong Vy történetét, aki egy rossz kapcsolat miatt, nagyon fiatalon kés alá feküdt, hogy teljesen átalakítsa kinézetét.

Szakítás után plasztikáztatott a 19 éves lány

Szakítás után plasztikáztatott a 19 éves lány (Fotó: Nguyen Tuong Vy)

A fiatal lány 17 évesen döntötte el, hogy ha betölti a 19-et, plasztikáztatni fog, miután rájött, barátja azért nem akar vele nyilvánosan megjelenni, mert szégyelli a kinézete miatt (Nguyen képeit ide kattintva lehet megnézni)

Annak ellenére, hogy a fiú szerette, Nguyen Tuong Vy egy szülinapi bulin, amire nagy nehezen magával vitte, rájött, meghallotta, hogy suttognak a háta mögött arról, hogy egy olyan helyes srác, mint a pasija, hogyan állhatott le egy olyan csúnya lánnyal, mint ő. Azt is meghallotta, hogy a pasija helyesel, amikor a külsejét gúnyolták.

Miután szakítottak, Nguyen látta, hogy volt barátja egy sokkal szebb lánnyal állt össze. Ekkor kérte édesanyját, támogassa a plasztikai tervét. A nő pedig, lánya boldogságáért megtette és ő maga keresett neki orvost.

Nguyen az érettségije után elkezdte az átalakulást. Azt mondja, ma sokan dicsérik külsejét, volt barátja is lájkolja a képeit, és most már hálás neki, mert így sokkal jobban szereti önmagát.

A kommentek megoszlanak, vannak, akik támogatják a lányt, mások viszont felszínes és tüneti megoldásnak tartják a lépést, pláne ilyen fiatalon.

(via)

(Kiemelt kép: Nguyen Tuong Vy)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top