nlc.hu
Trend

10 éves az Answear

Kényelem, elegancia és optimizmus – Jubileumi kollekciókkal ünnepel a 10 éves Answear!

A Guess, a Hugo és az answear.LAB speciális kollekciókkal rukkolt elő az Answear webáruház 10. születésnapjára.

Az Answear éppen 10 évvel ezelőtt, 2011 februárjában jött létre. A cég azóta rengeteget változott és szisztematikusan bővült: ma már több mint 350 márka legtrendibb termékeit kínálja, irányt mutatva a divat világában. A születésnap alkalmából a webáruház számos meglepetéssel készül, köztük három limitált, jubileumi kollekcióval, melyekkel a vezető márkák direkt erre az alkalomra rukkoltak elő és kizárólag az Answear.hu oldalon szerezhetők be.

Ikonikus alapdarabok

A Guess ikonikus, logós pólóinak speciális változatával állt elő a születésnapra: a jól ismert logóra azon országok nemzeti színei és fővárosainak nevei kerültek, ahol az Answear jelen van. Természetesen Magyarország sem maradt ki a sorból: egy piros-fehér-zöld, Budapest feliratú modell is készült. Az egyszerű szabású, intenzív, egységes színekben kapható pólók igazi alapdarabok, melyeket magától értetődő módon viselhetsz farmerrel, de szuperül mutatnak például bőrnadrággal vagy akár egy sikkes szoknyával is.

Kényelmes minimál

A melegítők az elmúlt időszakban minden korábbinál nagyobb teret és létjogosultságot kaptak a divatban. A HUGO ennek szellemében egy uniszex, minimalista joggerkollekcióval köszönti a jubileumot, melyre a márka logója szokatlan, egyedi változatban került fel. A letisztult szabásvonalú, fekete, fehér, szürke és tengerészkék színekben kapható joggerek tökéletesek otthonra, sportoláshoz vagy az athleisure irányzat jegyében utcai viseletként is. Hordhatod őket szettben, de  a felsőket vagy a nadrágokat külön-külön is kombinálhatod a gardróbod akár egészen más stílusú elemeivel is.

Elszántan stílusos

Az answear.LAB tervezői a művészet és a kultúra világából, illetve a régi stílusikonoktól nyert inspirációt fordították le napjaink meghatározó trendjeinek nyelvére a jubileumi Dare to dream kollekcióban. A kreációk az eleganciát, a kényelmet és az érzékiséget ötvözik, a jelenkor szellemében, optimizmust és elszántságot sugallva. Főszerepben a bátor és ellenállhatatlan nő. 

A bőr időtlen trend, mely az utóbbi néhány szezonban különösen markáns irányzatként van jelen a mainstream divatban és ez várhatóan egy jó darabig még így is marad. A bőr holmik lehető legstílusosabb kísérői pedig könnyed, lágy esésű, áttetsző vagy fényes anyagokból, például selyemből vagy modálból készült felsőrészek. Az outfit összhangját éppen a színek és az eltérő textúrák kifinomult kontrasztja teremti meg.

Answear - Dare To Dream

Answear – Dare to dream[sc_cts_position slug="roadblock020" clear="1"]

Egy minimalista midiruhának minden nő gardróbjában ott a helye. Ezek a színeikben szofisztikált, ám a szinte folyékony hatást keltő anyagnak és magas sliccelésnek köszönhetően mégis rafinált modellek igazán sokoldalúan variálhatók. Lapos lábbelivel és bőrdzsekivel például hordhatod őket hétköznap, magassarkúval és kistáskával kombinálva viszont alkalmi viseletként is bevethetők. 

A vilgos blúz-sötét nadrág párosítás örök klasszikus, melynek azonban nem kell, sőt nem is szabad unalmasnak lennie. Ezt az oversized blúzt az aszimmetrikus vállkivágás teszi izgalmassá. A bő szabású, magasított derekú szövetnadrágban pedig úgy lehetsz makulátlanul elegáns, hogy közben egy pillanatig sem kell feszengened.

Ismerd meg a teljes kollekciót!

Megnézem
Összes kép (27)
Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top