nlc.hu
Trend

Divattippek: Csinos ruhák hűvös időre

Divattippek: 15 csinos ruha hűvös időre

Fújjon bármilyen hűvös szél, ezekben a ruhákban nem fogsz fázni, és még csinosan is állnak majd.

Most, hogy a libbenős nyári ruhácskákat már végérvényesen a szekrény felső polcára rejtettük, ideje sorra venni, milyen ruhákban divatozzunk a hidegre váltott hétköznapokon. A divatajánlásokban többféle opciót is találunk rá, a kötött ruhák például többféle stílusban és fazonban is népszerűek, de a műbőrben is bízhatunk, ha egy kis vampos, dögös sikket vinnénk a szettbe.

Ingruhák

Kezdjük a legkézenfekvőbb megoldással, az ingruhákkal. Mint égen a csillag, annyiféle konkrét fazonban és színben állnak a rendelkezésünkre, és szerencsére köztük is találni vastagabb pamutból, farmerből vagy épp lágy esésű művelúrból készült darabokat. Nem véletlenül kedveli Meghan Markle is annyira ezt a fazont, és bátran legyen nekünk is a kedvencünk, hisz testalkattól, életkortól és egyéni stílustól függetlenül bárki találhat magának megfelelőt.

Reserved művelúr ingruha

Reserved művelúr ingruha

COS bézs ingruha

COS bézs ingruha

Mango maxi ingruha

Mango maxi ingruha

Pulóverruhák

Kényelmesek, csodásan puhák és egy övvel pikk-pakk elegánsabbá is tehetők a pulóverruhák, amik minitől maxi fazonig várnak ránk a boltokban. Kényelemorientált életünkben kulcsdarab lehet egy kötött ruha, amihez jól mutatnak a karakteres csizmák, legyen szó akár egy szép, magas sarkú darabról, akár egy vagány bakancsról. 

DKNY - answear.hu kötött ruha övvel

DKNY – answear.hu kötött ruha övvel

Karl Lagerfeld kötött miniruha

Karl Lagerfeld kötött miniruha

Aygills - Van Graaf maxi pulóverruha

Aygills – Van Graaf maxi pulóverruha

Csinos kötött ruhák

Ha a fentieknél elegánsabb öltözékre vágysz, a kötött ruhákról akkor sem kell lemondanod, ugyanis nőies, A-vonalú, vagy átlapolós fazonokban is fellelheted őket. Ezek jellemzően vékonyabb kötött anyagból készültek, ezért ne csak a méretre, a minőségére is figyelj, ne válassz olyat, ami jó eséllyel pár használatot követően formátlanra nyúlik.  

Orsay kötött midi ruha

Orsay kötött midi ruha

Műbőr ruhák

Évek óta minden téli szezont meghatároznak a műbőr ruhák, amik alól úgy tűnik, az idei sem lesz kivétel. A ruhákat tekintve az ingruhák közt számos csinos változatot fellelhetünk belőlük, amelyek irodai, munkahelyi viseletként is megállják helyüket. Nőies fazonú csizmákkal remekül mutatnak, és egy-egy arany vagy ezüst ékszerrel is érdemes feldobni szettünket, a most divatos láncszemes, markáns darabok jól illenek hozzájuk.

Max & Co. átlapolt ruha

Max & Co. átlapolt ruha

Massimo Dutti maxi bőrruha

Massimo Dutti maxi bőrruha

Zara műbőr ruha

Zara műbőr ruha

Sportos stílus

Ha inkább a sportos stílus áll közel hozzád, a letisztult vonalvezetésű fazonok közül érdemes választanod. Gyakoriak a vastagabb, szép tartást, kellemes esést nyújtó pamutruhák, amikre időtálló divatbefektetésként is tekinthetünk: ha jól áll a fazon, évekig hordhatjuk, ezek biztosan nem fognak kimenni a divatból.

Non+ Garbós, lefelé bővülő ruha

Non+ Garbós, lefelé bővülő ruha

POM - Piece of Me miniruha

POM – Piece of Me miniruha

Tommy Hilfiger oldalt csíkos ruha

Tommy Hilfiger oldalt csíkos ruha

Divatban van

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top