nlc.hu
Trend

Kutya támadt a mentősökre Hajdú-Biharban

Kutya támadt a mentősökre Hajdú-Biharban

Hiába mondogatta tacskó gazdája, hogy nem harap, a kutya széttépte a mentőtiszt új egyenruháját.
Szirénázó mentőautó száguld

Egy 70 éves nő kért segítséget a mentőktől Hajdú-Bihar megyében még februárban, de nem egészen a terv szerint  zajlott az ellátás.

Egy öreg, kövér tacskó ugatással és foghíjas vicsorgással fogadta a mentőket a családi háznál, de miután az idős asszony megnyugtatóan mondogatta, hogy nem harap, a mentők bementek.

Alighogy kinyitották a kertkaput, a kutya elkapta a mentőtiszt nadrágját, és minden erejével ráncigálni kezdte az új egyenruhát, amit a mentő aznap vett fel először. Az ebet nem volt könnyű leállítani, így a vadiúj nadrág megsérült.

A mentőtiszt új munkaruhát kérelmező e-szolgálati lapja szerint ez a dialógus zajlott a mentők és a beteg közt, félreértették egymást:

– Miért tetszik azt mondogatni, hogy »nem harap«, hiszen harap!

– De hát én a kutyának mondom!

Manyikát végül elzárta a gazdája, így mentők elláthatták az asszonyt. Nemrégiben pedig a mentőtiszt is megkapta az új munkaruháját.

Bár segíteni, életet menteni érkeznek, szóban és fizikailag is rendszeresen fenyegetik, bántalmazzák a magyar mentősöket, előfordult, hogy baltával támadtak rájuk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top