nlc.hu
Trend

Divatos pizsamák, hálóruhák

Az ágyban mindent szabad – pizsamadivat a szaténtól a rajzfilmfigurásig

Neked számít, miben alszol?

Pizsamaválasztásunkat lehet, hogy jobban meghatározzák az éjszakára tervezett programjaink, mint a trendek, utóbbiak, úgy tűnik, csak asszisztálnak céljainkhoz, igaz, azt ügyesen teszik. Szexi csipkéstől a Miki egeres oversize pólóig minden divat, bár van, ami most egy picit népszerűbb, mutatjuk, mi az.

Elegáns és comfy

Globális szinten jó 11 milliárd dolláros, stabilan növekedő piac a pizsamáké, aminek a Covid kifejezetten jót tett. A melegítők mellett irántuk is megnőtt a kereslet az elmúlt jó két évben, többen vágytak szebbre, mutatósabbra, ha már a fél délelőttöt is abban töltötték. Így váltak népszerűbbé a kényelmes, ám nőies és látványra vonzó selyem és szatén kétrészes pizsamák, pláne hozzájuk illő háziköntössel, ami esetén a kimonó szabásúak kifejezetten kelendőek lettek. 

Answear Lab
Megnézem
Összes kép (5)

Természet és természetesség

A fazonokat tekintve a nadrágos pizsamák kirobbanthatatlanok, rövid és hosszú változatban is ők a kényelmes, ám ha kell, csinos pizsamák alaptípusai is. Körükben a szatén mellett a puha pamutból, pamutvászonból készült darabok nagyon népszerűek, színben hódítanak a natúr árnyalatok, a természetes színek, melyeket olykor apró virágminták, hímzések díszítenek.

Megnézem
Összes kép (5)

Textúra

Külön kiemelendők a bordázott anyagú pizsamák, amelyek közt a test vonalát követő felsők, leggingsként lábunkra simuló nadrágok is fellelhetők, természetesen extra puha kivitelben. Ez az anyagmegoldás a melegítők közt is népszerű volt az elmúlt szezonokban, ha kicsit másra vágysz, mint a megszokott, érdemes körükben körülnézni.

H&M
Megnézem
Összes kép (5)

Egy kis csipke

A csipkével szegett kombinéfazonok, babydollok és rövid nadrágos, szatén szettek népszerűsége kikezdhetetlen. Ha szexi hálóruhákról van szó, őket találjuk meg első körben mindenütt. A szatén köntös esetükben is must have kiegészítő, egyúttal örök darab, ha megtehetjük, érdemes szettben beszerezni. Ügyeljünk rá, hogy a hálóruha szabása valóban passzoljon, egy szatén darabnál feltűnő, ha túl bő hónaljban, vagy a pántok túlságosan hosszúak, esetleg rövidek, netalán mellben nem passzol ránk a kiszemelt darab.  

Intimissimi
Megnézem
Összes kép (5)

Egy kis jókedv

A divattrendek színesedése átterjedt az éjszakai viseletre is, jelesül a minták és színek kavalkádja, a nyarat idéző trópusi minták, vagy épp vidám csíkok, pöttyök és vonalak díszítik a pizsamákat. A rajzfilmhősös daraboknál felnőttesebbek, mégis kellőképp vidámak, így azokra mindenképp szuper alternatíva.

Cyberjammies - modivo.hu
Megnézem
Összes kép (5)

Mesehősös pizsamák

Végül nem mehetünk el a már emlegetett mesehősök mellett sem, a felnőtt, női pizsamarészlegről ugyanis legalább annyira kirobbanthatatlanok a rajzfilmfigurák és a cuki állatos minták, mint a gyerekosztályról. Ember legyen a talpán, aki fotóról megállapítja, gyerek avagy felnőtt pizsamáról van szó, de nézzünk mélyen a lelkünkbe: zavar ez minket? Na ugye! Miki egérék, Snoopy és Hello Kitty biztos választás a pizsamagyártók számára, de egy unikornis, cuki kiscica, vagy télen Rudolf, a rénszarvas létjogosultságát sem vitatja senki.

Women'Secret
Megnézem
Összes kép (5)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top