nlc.hu
Trend

Télen is rövidnadrágot hordanak a brit postások

Ezért hordanak télen is rövidnadrágot a brit postások

Sokakat foglalkoztat ez a kérdés, amire többféle válasz is érkezett az évek során.

A Redditen évek óta rendszeresen felmerül a kérdés, hogyan lehet az, hogy Nagy-Britanniában vannak postások, akik télen is rövidnadrágban viszik ki a küldeményeket, esetleg ez az előírás vagy valamilyen más oka van annak, hogy »nem öltöznek az évszaknak megfelelően«. 

A postások közül többen is készségesen válaszoltak már arra, ők miért viselnek rövidnadrágot egész évben. Egyikőjük elárulta, könnyen ki lehet melegedni munka közben, ezért nem visel hosszú nadrágot, csak és kizárólag akkor, ha olyan környékre kell mennie, ahol nagyon erős a szél, mert ott azért praktikusabb viselet az utóbbi, ezt tapasztalatból tudja. És mások is megerősítették, bizony izzasztó munka az, amit végeznek. 

Brit postás rövidnadrágban a hóesésben

Fotó: Anthony Devlin/PA Images via Getty Images

Volt, aki azzal érvelt, hogy nincs kellemetlenebb annál, amikor átázik a nadrág, és egész nap abban kell dolgozni, a rövidnadrág viszont erre a problémára is megoldást jelent, lentről nem ázik el, és egyébként is könnyebben, gyorsabban szárad. És van, aki elárulta, munkatársaival kötöttek egy fogadást, hogy ki bírja tovább rövidnadrágban. Hozzátette, amikor havazni kezdett, csak ketten maradtak a csapatból, és végül döntetlen lett a verseny eredménye.

Egy brit postás télen is rövidnadrágban viszi ki a küldeményeket

Fotó: Danny Lawson/PA Images via Getty Images

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top