nlc.hu
Trend

A brit postások öltözködése

Ezért járnak a brit postások mindig rövidnadrágban

A brit postások elmagyarázzák, miért hordanak mindig rövidnadrágot hideg időben is.

Ha valaha is elgondolkoztál már azon, hogy a brit postások miért viselnek mindig rövidnadrágot, függetlenül az időjárástól vagy az évszaktól, akkor nem vagy egyedül. Bár az emberek többsége semmi pénzért nem lenne rövidnadrágban egy-egy fagyos téli napon, a postásoknál más a helyzet.

postásautó

Amerikában is rövidnadrágban viszik ki a leveleket (Fotó: Unsplash.com)

A Redditen fel is tették nekik a kérdést, hogy ez egy hagyomány-e vagy valami ostoba szabály, ám a válasz – amit postások adtak meg – sokkal kézenfekvőbb volt.

Tényleg csak azért van, mert nagyon kimelegszünk a munkánkban” – mondta egy postás. Egy másik elárulta, hogy csak akkor vesz hosszúnadrágot, amikor a körzete nagyon szeles részén dolgozik, egyébként csakis rövidnadrágot hord, különben leizzad.

Egész nap gyaloglunk, ez nagyon nagy hőtermeléssel jár, hosszú nadrágban csak izzadnánk” – jegyezte meg egy harmadik kézbesítő.

Volt, aki elmesélte, hogy nálunk a postai raktárban volt egy játék, mindenki hetente bedobott egy perselybe egy fontot (445 forintot) és a végén az vihette haza az összes pénzt, aki télen a legnagyobb távolságot tette meg rövidnadrágban, pedig azon a télen két hétig keményen havazott. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top