nlc.hu
Utazás

Barátságos kutyákkal pózolnak a UPS munkatársai

Cukiságcunami: a postásokkal pózoló kutyáktól neked is jobb kedved lesz

Az emberek imádják a fotókat, amik bizonyítják, postás és kutya között is létezik barátság.

Már lassan tíz éve annak, hogy a UPS (United Parcel Service) egyik munkatársa, Sean McCarren elindított egy Facebook-oldalt, hogy a munkatársai meg tudják osztani a fotókat a barátságos, kedves, cuki kutyákról, amikkel munka közben találkoznak, és most már az Instagramon is meg lehet tekinteni a szívmelengető képeket, amik bizonyítják, hogy a postások, pontosabban a csomagkézbesítők és a kutyák lehetnek barátok is.

Hasonló oldalt működtet egyébként egy brazil postás is, Cristiano is szívesen posztolt arról, milyen állatokkal barátkozott össze a küldemények kikézbesítése közben. 

A Sean McCarren által létrehozott Facebook-oldalnak több mint 1,8 millió követője van, az Instagramon pedig ennek egyelőre körülbelül harmada, de ez a szám biztosan növekedni fog, nehéz ellenállni ezeknek a fotóknak, vagy éppen videóknak, amelyek könnyen mosolyt csalnak az ember arcára még egy ködös, szürke őszi napon is.

Néha persze más állatok is feltűnnek a felvételeken, a jutalomfalatokra, amikkel a postások lekenyerezik le négylábú barátaikat, például vevők a lovak is. És a fotók alapján úgy tűnik, egyre népszerűbbek a UPS- kutyajelmezek, nagyon sok összeöltözős felvétellel is találkozni.

Kutya postásjelmezben

Fotó: Getty Images

Ami a jutalomfalatokat illeti, néhány évvel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy az osztrák postásoknak központilag osztanak ki nassolnivalókat, hogy le tudják szerelni azokat a kutyákat, amelyek nem éppen barátságosak. Az osztrák posta szóvivője akkor elmondta: a postások közül sokan a saját pénzükből vásároltak jutalomfalatokat, hogy szükség esetén el tudják terelni a kutyák figyelmét. 

(via My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top