nlc.hu
Trend

Kinézik az iskolából a túl szexi édesanyát

Kinézik az iskolából a túl szexi anyukát

A Londonban élő Sabine Roll-Cohen úgy érzi, hogy „szexiség-fóbia” áldozatává vált, és a többi szülő az iskolából valójában csak irigykedik rá.

A 40 éves Sabine Roll-Cohen szeret szexis cuccokat viselni, és előfordul, hogy ilyen ruhákban viszi a gyerekeit suliba, vagy éppen így megy értük. Úgy érzi, ő is az interneten szerinte egyre jobban terjedő „hotphobia” (talán szexiség-fóbiának lehetne fordítani) áldozata: szerinte az emberek egyszerűen irigylik, hogy ilyen jól néz ki, és nem fél ezt megmutatni mások előtt. Bár a viselkedésük okoz neki kellemetlen pillanatokat, Sabine nem szeretne mások miatt megváltozni – derül ki a brit Mirror cikkéből.

Sabine Roll-Cohen

Sabine Roll-Cohen jól érzi magát a bőrében (fotó: Instagram)

Az édesanya kimondottan szeret rövid shortokat és kivágott topokat hordani, és szereti szexinek érezni magát. Nem jár el túl gyakran otthonról, az iskola azon kevés helyek egyike, ahol megmutathatja magát, így oda öltözik ki, és ebben semmi rosszat nem lát. Amikor ilyen ruhát visel, a legtöbb anyuka nem áll le vele beszélgetni, inkább fennhordott orral mennek arrébb. Egyszer szintén szexi öltözékben ment egy gyerekzsúrra, ahol egy édesanya kivételével a többiek kiközösítették őt a viselete miatt.

Úgy érzi, a többieknek nemcsak az öltözékével van bajuk, inkább egyszerűen csak irigyek arra, hogy negyvenévesen is ilyen jól tartja magát. A többi anyukát egyszerűen zavarja, hogy „nem járok edzőterembe, mégis ilyen jó testem van” – vallja Sabine. Hasonló megvető pillantásokkal szokott találkozni bevásárlás közben is, mégsem tervez változtatni, mert borzasztóan unalmasnak találja, ahogy más anyukák öltöznek. A nőt kizárólag a férje, Beto véleménye érdekli, a férfi pedig odáig van érte, és egyáltalán nem szeretné, hogy megváltozzon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top