nlc.hu
Trend

Pumpkin spice latte körmök

Pumpkin spice latte ihlette ezt az új körömtrendet!

A pumpkin spice latte minden ősszel hatalmas népszerűségnek örvend. Egyesek csak ezért várják az őszt! Most új formában ölt testet a népszerű ital!

Pasztellszínek tavasszal, neonszínek nyáron, mélyvörösek télen… Vannak bizonyos körömfestési praktikák, amelyeket az emberek egyszerűen imádnak, és az évszakokhoz igazodó árnyalatváltás az egyik ilyen. Idén ősszel megjelent egy manikűrtrend, amelyre talán már számíthattunk: a pumpkin spice latte körmök.

Kávét tartó női kéz, háttérben könyv és tökök.

Ha ősz, akkor pumpkin spice latte!

A kedvelt Starbucks-italról elnevezett pumpkin spice latte körmök a tök rusztikus narancssárga árnyalatát hordozzák magukban változatos mintákban (vagy egyszerű, egyszínű manikűrökben). Bár önmagában is népszerű őszi árnyalat, a megjelenés egyben felüdülés is a nyarat uraló rózsaszín színtől.

„Ez a trend a Barbiecore ellentéte – mondja Julie Kandalec manikűrös. – Bármennyire is jól szórakoztunk a Barbie-rózsaszín körmökkel ezen a nyáron, a trend határozottan nem szólt mindenkinek.” Ahhoz, hogy kiléphessünk ebből a Barbie-világból, nem kell egyből átesnünk a ló túlsó oldalára. Nincs szükség fekete és egyéb sötét színű lakkokra ahhoz, hogy méltó módon köszöntsük az őszt. A pumpkin spice körmök tökéletes átmeneti árnyalatok, amelyek elkísérhetnek minket, ameddig beköszönt a hideg évszak.

A trend rendkívül sokoldalú, és könnyen beilleszthető más megjelenésekbe. Kombinálhatjuk olyan népszerű dizájnokkal, mint a francia manikűr vagy a 3D-s textúra. Az a legjobb ebben a körömtrendben, hogy a legegyszerűbb – de ha ügyesek vagyunk, akkor a bonyolultabb – mintákat is elkészíthetjük otthon.

Ha úgy döntünk, hogy szakemberhez megyünk, akkor mindenképpen valami merészebbet vagy bonyolultabbat válasszunk, hogy igazán egyedi megjelenésünk legyen. Kérhetünk például strasszköveket vagy akár halloween-témájú körömdíszítést. A lehetőségeink végtelenek, éljünk velük bátran!

Inspirált? Minket is! Hogy segítsünk megtalálni álmaink pumpkin spice latte körmeit, összegyűjtöttünk néhányat a legjobb változatok közül.

1. Pumpkin spice francia manikűr

Ha nem szeretnénk teljesen elköteleződni a pumpkin spice körmök mellett, egyszerűen vigyük fel a színt a köröm hegyére. Kész is a tökéletes őszi francia manikűr!

2. Matt körmök

A matt körmök mindig elegánsak és egyszerűek. Hogyha erre vágyunk, de mégis szimpatizálunk az új trenddel, akkor ez tökéletes manikűrválasztás lehet a számunkra.

3. Tekergős körmök

Mi lehetne jobb a pumpkin spice latte körmöknél? A válasz egyszerű: hogyha feldobjuk absztrakt vonalakkal!

4. Csillogó körmök

Szeretnénk egy kicsivel több textúrát, de még mindig azt a sima, fényes megjelenést szeretnénk a körmünkön? Akinek nem tetszik az ennyire hosszú köröm, az kérhet sokkal rövidebbet, megnyugtatjuk, az is pompásan fog kinézni.

5. Egyszínű körmök

Ha valami egyszerűbbet szeretnénk, próbáljuk ki csak önmagában az árnyalatot. Rövid vagy hosszú körmökön egyaránt működik.

6. Csupa csillogás

Szeretnénk feldobni a pumpkin spice körmeinket? Akkor válasszunk egy csillogó lakkot, hogy játékos őszi hangulatot adjunk manikűrünknek.

7. Tükörporos körmök

A tükörporos körmök sose mennek ki a divatból, miért ne építenénk be az új trendbe is?

(Forrás: Popsugar, Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top