TV-sztárok

Tovább égeti magát VV Cristofel

VV Cristofelt már nem foglalkoztatja az RTL Klub, ami – tekintve botrányait – talán nem meglepő. A temperamentumos latin szerető most rendre a TV2 műsoraiban haknizik.

Tovább égeti magát VV CristofelMiután VV Cristofel – saját elmondása szerint – „megpofozgatta” és falnak szorította szívszerelmét, Veronikát, egészen a Hajdú Péter műsoráig ment, hogy ott kiabálja el nagy bánatát. Lehet találgatni, mi motiválta abban, hogy a konkurens csatornán szerepeljen, de sokáig nem kell gondolkodni. Mindenesetre a szereplése után Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója úgy nyilatkozott, hogy Cristofel már nem részese a VV-családnak. „Ő döntött így, nagyon sajnáljuk a döntését, de annak minden következményével számolnia kell… De hát úgy látszik, ő már csak ilyen, és most éppen mi kapunk tőle pofont” – mondta Kolosi.

A latin lover ezután a viccnek is rossz „videoklipjét” már csak az Aktívban nyomhatja. Innen tudhattuk meg azt is, hogy a jelenleg szoliban dolgozó kubai borzasztó büszke rá, hogy már 960 ezren nézték meg, mit alkotott „zeneileg”. A dal rosszabb, mint VV Zsófika Rágógumija, mi pedig elkezdünk imádkozni, hogy a Tényekben vagy a Naplóban már ne tűnjön fel Cristofel. Hogy hosszú távon bejön-e neki az „átigazolás”, az még kérdés. Mondjuk Alekosznak nem sikerült. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top