nlc.hu
TV-sztárok
Végre: Hajdú Péter és Sarka Kata újra együtt

Végre: Hajdú Péter és Sarka Kata újra együtt

Hajdú Péter és Sarka Kata úgy jelentek meg, mintha semmi probléma nem lenne köztük. A nyilvánosság előtt még mindig úgy néznek ki, mintha házasságuk tökéletesen működne.

Hajdú Péter és Sarka Kata együtt mutatkoztak a The Spirit of Hungaricum című rendhagyó programsorozat beharangozóján. Aki nem tudja, hogy házasságuk egy ideje nem működik, észre sem veszi, hogy problémák vannak köztük. A házaspár azt mondja, gyermekeik miatt fontos, hogy ne legyenek rosszban, úgy néz ki, hogy ezt az állapotot tudják is tartani. “Mindkettőnket meghívtak, és mivel Petinek fontos volt ez a rendezvény, elmentem. Minket a két kisgyerekünk örökre összeköt, ez így is marad akkor is, ha elválunk, és akkor is, ha együtt maradunk”  mondta Sarka Kata, aki még nem biztos a válásban.  A porcelánmanufaktúra-gyűjtemény rengeteg darabjából, mind a kettőjüknek ugyanaz volt a kedvence  írja a Bors

Hajdú Péterék közt mintha nem lenne probléma

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top