nlc.hu
TV-sztárok
Stohl András megható vallomást tett

Stohl András megható vallomást tett

Stohl András könnyek között mesélt arról, amikor mentora hosszú évek után egy üzenetben jelét adta annak, hogy nem haragszak már rá, és gratulált neki.

A fővárosi Katona József Színház egyik alapítójaként tisztelt Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező, Zsámbéki Gábor 1990-ben a főiskoláról szerződtette Stohl Andrást a Katonába, de 2001-ben kirúgta, mert a színész nem akarta abbahagyni a Reggeli vezetését az RTL Klubon. “Zsámbékiban akkor pattant el valami, amikor azt magyaráztam, hogy 150 ezer forint csak a házra felvett kölcsön havi törlesztője, és a Katonában nincs ennyi a fizetésem. Úgy üvöltött velem, mint apa a rossz gyerekével. Ott én minden voltam. Azt mondta, kívül-belül rothadok” – idézte fel az Alexandra Pódiumon Jordán Tamás vendégeként Stohl András, aki dicsérni sem győzte egykori mentorát. “Nem is tudom kifejezéssel illetni, mennyire tisztelem és szeretem, és mennyire hálás vagyok neki. Ő volt a legnagyobb hatással a pályámra” – mondta és azt is elárulta, hogy ezek után bizonyítani akart. “Eltanácsolásomat követően minden premierrel azt akartam bizonyítani, hogy a Zsámbékinak nem volt igaza abban, hogy el fogok kurvulni, és nem leszek jó színész” – vallotta be.

Ez sikerült is. 2013 tavaszán a Nemzeti Színház társulatának tagja volt, és Csörgheő Csuli szerepét játszotta az Úri muriban. Zsámbéki az utolsó próbát látta, és SMS-ben gratulált neki. “Azt írta: Itt voltam, láttalak. Nagyon veszélyes Csulit csinálsz. Gratulálok!” – idézi a Blikk a könnyeivel küszködő színészt.

Stohl András megható vallomást tett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top