nlc.hu
TV-sztárok
Zalatnay Sarolta filmen látná viszont életét

Zalatnay Sarolta filmen látná viszont életét

Szívesen szerepelne az ötvenöt éves pályafutását bemutató zenés nagyjátékfilmben Zalatnay Sarolta. Bár már tíz éve meg szeretné valósítani a projektet, az egyelőre csak terv marad.

Zalatnay Sarolta mozgalmas karrierjét vinné vászonra, mesélte az énekesnő a Mokkában. A film egyelőre a tervezés fázisában van, a legnagyobb probléma a szponzor felkutatása. Viszont Zalatnay “soha többé nem nyúl pénzhez az ominózus eset óta”, utalt húsz évvel ezelőtti börtönbüntetésére.

A Zalatnay-film mindent érintene a zenétől kezdve a rendszerváltásig. “Kelet-Európa nagy sztárjai voltunk, mi voltunk a nyugat a keletnek” – mondja Cini, aki biztos benne, hogy a filmet legalább annyian megnéznék, mint a Made in Hungáriát, hiszen “a világ összes magyarjához szólna”. Rendezőnek Koltai Gábort vagy Sas Tamást tudná elképzelni, “mert jól ismerik a kort, és csodálatosak”, mondta Zalatnay.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top