nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Andi kemény reakciója

Tóth Andi a miskolci tinibalhéról: „A drága szülők éppen cifrán átkozzák a számukra ismeretlen embereket”

Jogosan merült fel a kérdés.

Pár napja látott napvilágot egy megdöbbentő videó arról, ahogy miskolci középiskolások rettenetes módon megalázták a társaikat – írta meg a Blikk. A tetőn készült felvételen egy lány megalázása látszik. Több társa veszi őt körbe – kimondottan fenyegetően – közben pedig a videó készítője további bántalmazásra biztatja őket. „Pofozd meg, fejeld meg” – kiabálja oda nekik, míg végül az egyik lány meg is üti a fenyegetett társát, aki ennek hatására eleget tesz a kérésüknek és megalázkodva letérdel eléjük. 

Tóth Andi

Fotó: TV2

A videó nem csak az internetet, a médiát is körbejárta, ezáltal eljutott Tóth Andihoz is, aki a tőle megszokott módon reagált rá. Az énekesnő elképedt a látottakon, és 24 óráig elérhető Instagram-történetében fejezte ki a véleményét. 

„Az első kérdése többeknek az, hogy »hol vannak a szülők ilyenkor?« A drága szülők éppen az undormány, tartalommentes és alaptalan cikkek alatt kívánják más halálát, cifrán átkozzák a számukra ismeretlen embereket, akiknek ezt »tűrni kell«. Ne csodálkozzunk már, légyszi! Kicsit nézzen mindenki magába!” – fogalmazott Andi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top