Utazás

Nem számított rá, hogy repülőn kérik meg a kezét

A fiatal pár egy repülőn találkozott először, a lánykérésre is egy gépen került sor.

Cathlyn Jones és Michael Davis egy évvel ezelőtt ült véletlenül egymás mellé az egyik amerikai légitársaság járatán. A repülés végére számot cseréltek, és egy héttel később elkezdtek randizgatni.

Ez adta az ötletet Michaelnak, hogy repülőgépre tervezze a lánykérést is. A dallasi repülési múzeumban talált egy olyan repülőt, amilyenen anno utaztak, így oda szervezte le a nagy pillanatot. Barátnője családját beavatta a tervébe, fotóst is hívott, Cathlyn pedig úgy tudta, hogy egy reklámfilmforgatás miatt kell a helyszínre utaznia.

Mivel Michael profi baseball-játékos, és a meccsek miatt hónapokat tölt távol kedvesétől, így a lány egyáltalán nem számított arra, hogy fellépve a gépre a térdre ereszkedett barátját pillantja majd meg.

Hatalmas volt a meglepetés, amelynek a kintről tapsoló és integető család is részese lehetett. A lánykérés pedig tökéletesen sikerült: a pár azt mondta, hogy ez volt az eddigi életük legjobb napja.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top