nlc.hu
Utazás

Alkoholt osztogató nő a repülőtéren

Nem engedték fel a piáját a repülőre, körbekínálta a várakozó utasokat

A röviditalok Robin Hoodja lett a nőből az akciója után.
Alkohol a repülőtéren

Szívmelengető – szó szerint! – videó terjedt el a neten, amelyen az látszik, hogy egy nő alkoholt oszt idegeneknek, akik vele együtt várakoznak a repülőre. Nem előre tervezett akcióról van szó, spontán az egész: a fiatal nő még poharakkal sem készült, egyszerűen hagyja, hogy az összeverődött társaság egyenesen a szájába öntse a nedűt. Közben a háttérben látszik, ahogy valaki vodkát nyakal, szintén az üvegből.

A társaság tagjai egyébként az előírásokat betartva piáltak, vagyis betartották volna, ha lennének előírások az ilyesmire: mindenki vigyázott, hogy hozzá ne érjen az üveg nyakához a szájával, úgyhogy simán magukba döntötték az italt, érintkezésmentesen, a koronavírus-helyzetre való tekintettel.

@latinnbellaa

#fyp #miami #funny

♬ original sound – D

Később – a TikTok-videó kommentjeiből – kiderült, hogy bár bevásároltak a vámmentes boltokban alkoholból, azokat nem engedték fel a gépre a biztonságiak, hiszen azt csak a feladós bőröndjükben tudták volna szállítani, csakhogy arról lecsúsztak. Nem volt más választásuk, mint kidobni az italokat, gyorsan meginni őket, vagy szétosztani a többiek között. Az első kettő rendkívül kellemetlen lett volna, úgyhogy a videón látható nővel az élen az utóbbit választották. A kommentelők persze egyszerre emelték vállukra az önzetlen, adakozó kedvő bandát és irigykedtek a többi utasra; a kommentek között végül megjelent a vodkát ivó lány is, hogy elmesélje, tényleg összebarátkoztak és azóta is tartják a kapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top