nlc.hu
Utazás

Czutor Zoliék nyaralása

Nem várt fordulatot vett Czutor Zoliék nyaralása

Az utolsó napi fürdőzés után ágynak dőlt az egész család.

A Czutor család nemrég egy nyaralásból tért haza, de a fürdőzés betegséggel végződött. A Belmondo zenekar frontembere minderről a Reggeliben mesélt.

Czutor Zoli

Czutor Zoliék fertőzést kaptak a fürdőzéstől – Fotó: Sajtóklub RTL Klub / / Central Médiacsoport / Central

Békésszentandráson voltunk pihenni. A nyarat mi mindig így kezdjük. Elég meleg volt. Én most először tapasztaltam azt, hogy nyár elején akkora hőség van tartósan, hogy napközben szinte semmit sem tudunk csinálni. Korábban mindig az volt, hogy elmentünk órákra bicajozni vagy pecázni vagy íjászkodni anélkül, hogy megbolonduljunk. De most az volt, hogy egy 20 percet kint voltunk, és utána már be kellett menekülni vagy a vízbe vagy a házba, mert nem lehetett kibírni” – mondta el a hatgyerekes Czutor Zoli.

Az énekes és családja 2 hetet töltött Békésszentandráson, ám az utolsó napi fürdőzésük után ágynak dőlt az egész család. “Megbuggyant a holtág, mivel nagyon kicsi most a vízhozama a magyar folyóknak, és ilyenkor elszaporodnak benne kórokozók. Meglátogatott minket Szonja lányom a barátjával, akik egyébként kint élnek Angliában, és ugráltunk egy kicsit a vízbe, uszikáltunk a jó meleg holtágban, és négyen estére belázasodtunk. Hányás, hasmenés, és nálam egészen hétfőig tartott, a többiek egy nap alatt megúszták. Én viszont nehezen jöttem ki belőle. És azóta nincsen olyan nagy étvágyunk” – mesélte Czutor Zoli.

Még több nyaraló sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top