nlc.hu
Utazás

Elveszett AirPod visszaszerzése

Egymillió forintot költött arra, hogy visszaszerezze a fejhallgatóját

Vannak tárgyak, amikhez nagyon ragaszkodunk. Vannak emberek, akik a fejhallgatójukhoz ragaszkodnak.

Lewis Ellis épp leszállt egy repülőről Bangkokban, amikor észrevette , hogy a gépen hagyta Apple AirPodját. A személyzet azonban már nem engedte vissza a repülőre, így abban bízott, később, majd a reptéren megkapja.

Mivel fejhallgatója négy óra várakozás után sem lett meg, bekapcsolta az elveszett eszközök megtalálását segítő telefonos alkalmazását és szembesült azzal, hogy az AirPod világkörüli útra indult, repülővel.

Lewis nem hagyta magát (Illusztráció: Pexels.com)

Lewis nem hagyta magát (Illusztráció: Pexels.com)

A fejhallgató először Katarba repült, onnan Katmanduba, majd onnan egy kis faluba kirándult a Himalája oldalában, ahonnan remek kilátás nyílik Nepálra. Utána kiruccant Thaiföldre, míg végül megérkezett Dohába.

Lewis eddig bírta, így vett egy 2300 fontos (1,1 millió forintos) repülőjegyet és potom 6500 kilométer repülés után landolt Dohában, hogy visszaszerezze értékes fejhallgatóját. Egy haverja, Tom is vele tartott, míg helyben egy Karim nevű férfi segítette, így végül megtalálták a házat, ahonnan az eszköz jeleket adott.

Lakásról lakásra jártak, mígnem az egyik lakó szó nélkül visszaadta neki a fejhallgatót. Lewis azt mondja, nem is volt benne harag, csak örül, hogy visszakapta azt, ami az övé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top