nlc.hu
Utazás

Lakóautó lett az emeletes buszból

Vettek egy 90 férőhelyes buszt, hogy ketten bejárják a világot

Egy pár világkörüli útra megy az emeletes buszukkal, amit luxuslakóautóvá alakítottak át.

Ron és felesége, Bryke még 2011-ben vettek egy, már akkor is 19 éves Neoplan buszt. A 90 üléses monstrum eléggé rozoga állapotban volt, ám a pár közösen megtervezte, hogyan alakítanák át a járművet, hogy nekik megfeleljen.

Végül öt éven át tartott az átalakítás, Ron mindent a számítógépén tervezett meg. A fényűző, kétszintes lakóautó 4 méter magas és 12 méter hosszú, két hálószobának, konyhának, étkezőnek, WC-nek és rengeteg tárolónak van elég hely.

Egykor 90 férőhelyes busz volt (Fotó: Youtube )

Egykor 90 férőhelyes busz volt (Fotó: Youtube )

Az alsó szinten egy modern konyha található teljes méretű hűtőszekrénnyel és sütővel. A konyha mellett a családnak van egy kis étkezője kanapéval, ahol együtt töltik az időt.

Az első emeleten van egy szoba egy hatalmas franciaággyal és egy másik hálószoba a fiaik számára. A két szoba közé Ron egy modern fürdőszobát épített WC-vel és káddal.

A kétszintes autóbusz korábbi életében 90 férőhelyes volt, de az átalakítás után már csak 9 ülés maradt. Teljesen légkondicionált, de a téli hideg miatt még további szigetelést terveznek a tulajdonosok – írja a The Sun.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top