nlc.hu
Utazás

Stewardess nyugtatta meg a síró babát a repülőn

Kevésen múlt, hogy végigsírja a 4 és fél órás repülést egy kínai kisbaba

Könnyen rémálommá változhatott volna az utazás, ha nem lép közbe a türelmes stewardess: csak ő tudta megnyugtatni a repülőn zokogó babát.
Síró babát nyugtat egy légiutas-kísérő

Minden utas hálával telve nézett arra a légiutas-kísérőre, aki nem hagyta, hogy végigsírja és kiabálja a hosszú repülőutat az a baba, akit a szülei sehogy sem tudtak jobb belátásra bírni.

A kisfiú nemcsak sírt, hanem sikoltozott is az utasok beszámolója szerint, ezzel pedig a legtoleránsabb turisták türelmét is próbára tette. Jól tudta ezt a talpraesett stewardess is, ezért a kicsi segítségére sietett, megelőzve a katasztrófát.

A reményvesztett szülők igent mondtak neki, mikor megkérdezte, hogy tehet-e egy kört a gépen a babával, aki rövid időn belül elhallgatott, és érdeklődve szemlélte a repülő belsejét. A közös hangot gyorsan megtalálták, a séta után pedig egy kis időre leültek, és a légitársaság alkalmazottja gyengéden simogatta a legkisebb utast.

Ez annyira tetszett a kisfiúnak, hogy minden bánata elszállt, amikor pedig egy fényes piros almával próbálták elterelni a figyelmét, kifejezetten jókedvre derült. Az esetről videó is készült, így azok is láthatták a csodás átalakulást, akik nem utaztak a gépen.

A baba végül annyira ellazult a sok kedvesség hatására, hogy elaludt, és még az ébredés után sem cirkuszolt, hanem derűsen várta a leszállást. A kisfiú szülei szinte nem is találtak szavakat a légiutas-kísérő varázslatos mutatványára, de a rajtuk kívül a többi utast is lenyűgözte, ahogy a babával bánt.

Forrás: Via, Fotó: Pillanatkép a videóból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top