nlc.hu
Utazás

Trükkök a reptéri alvásokhoz

Így aludj a reptéren, ha késik a géped!

Egy nő megmutatott pár trükköt, ha arra kényszerülsz, hogy órákat várakozz a reptéren és közben elálmosodsz.

Sabina egyedül járja a világot. Legutóbbi TikTok-videójában azt mutatta meg, milyen trükkökkel vészelte át a 10 órás várakozást, amikor a repülője indulására várakozott. Azt mondja, az első és legfontosabb a réteges öltözködés, hogy ne fázzunk. Ehhez még azt a takarót is bevetette, amit egy korábbi repülőútja során kapott az egyik gép fedélzetén és nála maradt.

utazó lány

A reptéren aludni nem a legkényelmesebb (Fotó: Pexels.com)

A sok ruha ráadásul nem csak melegíti az utazót, de kényelmesebbé is teszi a várakozást.

Második ötlete az, hogy igyekezzünk ne félrehúzódva aludni, hanem mások mellé telepedjünk. Így csökken az esélye, hogy kirabolnak, ráadásul a gépünk indulását is kisebb eséllyel késsük le. Sabina egy rögtönzött biztonsági megoldásként a fülhallgatója zsinórját tekerte át a csomagjain és a fülhallgató végét a kezére tekerte, így biztosan észreveszi, ha illetéktelenek mozdítják meg a táskáit.

@girlvsglobe airport sleeping ✈️ I’m currently on my way to Mexico for two weeks (yay!) and my flight’s been horrendously delayed… so here’s a little lesson on airport sleeping - all my best tips on how to actually get some rest if you’re forced to spend the night waiting for your flight 😴 have you ever slept at the airport? what are your best tips? #airportsleep #airportsleeptips #airporttips #airportlife ♬ original sound - sabina | girl vs globe

Végül elmagyarázta, mi a legjobb pozíció a repülőtéri társalgó ülésein való alváshoz, különösen a karfás üléseken. Lehet, hogy nem túl elegáns, de a pokrócba burkolt arccal lefelé kell aludni, ami melegen tart, és szinte kényelmes lesz az indulások közötti hosszú szünetekben.

A kommentelői szerették a hasznos tippeket. Az egyik ezt írta: „A repülőtér az egyetlen hely, ahol bárhol és bárhogyan alhatsz, ítélet nélkül.” (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top