nlc.hu
Utazás

Airbnb szállás rejtett szobák

Csak egy Airbnb szállást akartak foglalni, kis híján egy horrorfilmben találták magukat

Nem, ez nem egy hollywoodi filmnek a forgatókönyve, hanem a valóságban is megtörtént, videói is készült a bizarr szobabérlésről!
Barbár

Képzeld el: kiveszel egy tetszetős alagsori Airbnbt a családoddal, hogy megszálljatok ott néhány napra. Igen, a helyiségnek van egy furcsa hangulata, de egyáltalán nem vészes. Aztán képzeld el azt is, hogy egy titkos helyiséget találsz, benne láncokkal… 

Xena Habashi a Missouri állambeli Kansas Cityből egy alagsori lakást bérelt a népszerű platformon keresztül magának és a családjának még tavaly év végén. Ám attól a pillanattól kezdve, hogy december 30-án megérkeztek a lakásba, érezte, hogy valami nincs rendben. „Észrevettem, hogy olyan sok véletlenszerű ajtó van a házban, amelyek soha nem szerepeltek a listán” – mondta a Newsweek-nek.

Miközben aludni készültünk, én és az unokatestvérem észrevettük, hogy ég a lámpa az egyik zárt szobában. Úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk kinyitni… felkaptam egy villát, és ki tudtam nyitni az ajtót. Ekkor láttam meg.

Amit Habashi látott, az egy meglepően tágas és sötét, pinceszerű helyiség volt. Néhány helyen zárral ellátott faajtók és láncok voltak a földön, miközben egy másik ajtó még lejjebb vezetett az épület alapjaiba – mindezt a TikTokon is megosztotta.

@notxh2 Part 2, couldnt keep going in because the floor wasnt stable. One of the rooms floor had a wood that you can lift up and it goes down to a room#airbnb #part2 ♬ Hoist the Colours - Bass Singers Version - Bobby Bass

Bár Habashinak és családjának nem volt valódi oka félni a lakástól, a felfedezés elég volt ahhoz, hogy kellőképpen nyugtalanítsa őket. Az unokatestvérével rögtön szóltak az édesanyjának, aki szintén eléggé megijedt a látottaktól. A család rémülete pedig tovább fokozódott, amikor kopogó hangokat kezdtek hallani.

Az ajtót elzártuk egy asztallal, a kilincs alá pedig egy feltekert törölközőt tettünk, hogy ne lehessen mozgatni” – mondta Habashi. Bár az Airbnb visszatérítést tudott felajánlani, ott tartózkodásuk hátralévő része nem volt békés. Folyamatosan zajokat hallottak, így nem mertek elaludni, egész éjjel fent voltak.

A videó nagyon hamar felkapott lett, és sokan a Barbár című 2022-es horror-thrillerhez hasonlították, amely egy olyan bérleményre összpontosít, ami sötét titkot rejt barlangszerű pincéjében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top