Utazás
Szponzorált tartalom

Napfény, tengerpart és nyelvtanulás – 5 ok, hogy Máltán tanulj angolt!

Nyaralj, éld át a mediterrán életérzést és tanulj angolul Málta meseszép tájain!

Világot látnál és az angolt tudásodat is szeretnéd fejleszteni? Málta a neked való hely!

Tökéletes angol

A mindössze 2 órás repülőútra lévő Málta nemcsak a tengerpartok és mediterrán ízek szerelmeseinek tökéletes úti cél, hanem neked is, ha professzionális szinten szeretnél angolt tanulni. Az Angol Királyság örökségén, Máltán a máltai mellett az angol is hivatalos nyelv, így, ha ezt a csodaszép szigetet választod nyelvtanulásra, magas színvonalon sajátíthatod el az angolt, közben pedig felejthetetlen élményeket szerezhetsz.

Máltán a nyelvtanulás is élmény! Forrás: Malta Tourism Authority

Elképelted már, milyen lenne egy csésze kávéval a tengerparton köszönteni a reggeleket? Máltán ezt megvalósíthatod! Egy finom kávé mellett ráhangolódhatsz a napra, délután pazar tájakon, hangulatos utcákon barangolhatsz, süttetheted a hasad a víz mellett, és teljesen átadhatod magad a mediterrán életérzésnek. Kétség nem fér hozzá, hogy ha kiegyensúlyozott vagy, az agyad is jobban fog!

Naplemente Máltán Forrás: Malta Tourism Authority

Izgalmas kultúrák, új barátok

Biztos lehetsz benne, hogy Máltán sokféle nemzet fiai, lányai megfordulnak, és ez a sokszínűség az angol órákat is igazi multikulturális élménnyé varázsolja. Könnyen kialakulhatnak földrészeket átívelő barátságok, az emberi kapcsolatoknál jobb motiváció a nyelvtanulásra pedig nem igen létezik.

Éjszakai élet Vallettában Forrás: Malta Tourism Authority

Szórakozz angolul!

Máltán nemcsak az órákon, de az iskola falain kívül is gyakorolhatod az angolt. Mivel a boltban, az étteremben, a bárokban, különböző kulturális programokon, rendezvényeken is angolul tudod magad megértetni, így a szabadidődben észrevétlenül és szórakozva fejlesztheted az angolodat.

Délután egy limonádé a Nemzeti Könyvtár árnyékában? Forrás: Malta Tourism Authority

Élvezd a mediterrán ízeket!

Máltán az ízlelőbimbóidat is kényeztetheted: a friss alapanyagok, az illatos fűszerek és a mediterrán konyha ínycsiklandó fogásokat tartogat számodra. A barátságos, mosolygós helyiek miatt pedig csak még jobban a szívünkbe zárjuk ezt a szigetet. Ne maradj ki az izgalmas és feledhetetlen kalandokból, gazdagítsd az élménytárad, és közben rekord sebességgel tanulhatod az angol nyelvet is!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top