Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek mindennél fontosabb a párjuk

Ezeknek a csillagjegyeknek első a szerelem és a párkapcsolat. Bármilyen más programról, feladatról is legyen szó, a párjuk mindenkor és mindenben prioritást élvez. Szerencsés vagy, ha a te párod is köztük van. De lehet, ő érezheti magát különösen szerencsésnek melletted...

Vannak csillagjegyek, akik a szerelemet, a társukat mindenki és minden más elé helyezik. A barátok és a munka, a karrier sem lehet fontosabb a saját és a szerelmük boldogságánál. Történjen bármi, ők biztosan a társuk mellett döntenek. Nos, te is köztük vagy? És a párod? A részletek kiderülnek a horoszkópból.

A Skorpió mindent megtesz a szerelméért

A Skorpiónál elszántabb társat keresve sem találni a csillagjegyek között. Mindent megtesz a szerelméért, neki a párkapcsolata biztosan minden helyzetben elsőbbséget élvez. Mindent meg is tesz, hogy boldognak láthassa a párját. Az is igaz, hogy bármennyire is szerelmes, a kétely csírája mindig ott lapul a lelkében, féltékenységével a legromantikusabb párkapcsolatot is képes mérgezni. De tény és való, ő a végletekig ragaszkodik a másikhoz.

Ezek a csillagjegyek mindent megtesznek a szerelmükért (iStock)

A Rák a leggondoskodóbb társ

A Rák valójában a csillagjegyek „tyúkanyója” is lehetne. Empatikus, figyelmes, gondoskodó és mélyen érző típus, aki mindent képes feladni, csak a szeretteit igazán boldognak láthassa. Legfontosabb neki is a párja, aki minden helyzetben elsőbbséget élvez. És ő valóban csodálatos és nagyon figyelmes társ, de hajlamos megfeledkezni a saját igényeiről, amire gyakorta figyelmeztetni kell őt. Pedig az énidőre, a töltődésre és mások figyelmére neki is ugyanolyan szüksége van.

A Bika a legmegbízhatóbb partner

A Bika nagyon elkötelezett társ. Persze az elköteleződéshez időre van szüksége, de amikor igazán szerelmes, ő is mindent megtesz, csak hogy boldognak láthassa a párját. Szerelme a legfontosabb, mindent – beleértve önmagát is – a párja mögé rendel. Nagyon szívesen gondoskodik róla, örömmel készíti el a kedvenc ételeit, simogatja, ölelgeti, szeretgeti a társát. A szépséget, a luxust kedvelő Bika csodás ajándékokkal, meglepetésekkel is kedveskedik a másiknak. 

A Mérleg a legromantikusabb szerelmes

A Mérleg is a párkapcsolata híve. Annak ellenére, hogy független és szabad típus, a párja mindenben elsőbbséget élvez. Amikor az igaz társra talál, ő is mindent megtesz, csak a kedvese kedvében járhasson. Nagyon figyelmes és gondoskodó típus, támogatja, segít a szerelmét, amiben csak tudja. Akkor a legboldogabb, amikor egyensúlyban, harmóniában és valódi, érzelmes párkapcsolatban élhet.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top