Baba

Nehézségeiről vallott Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea a minap a várandósság örömeiről és nehézségeiről mesélt.

Várkonyi Andrea elárulta, mik azok a dolgok, amikről a terhességre felkészítő könyvek mélyen hallgatnak. A műsorvezető a Blikkben számolt be a várandósság örömteli, valamint kevésbé kellemes perceiről. “Azzal a pillanattal, hogy először nem tudjuk a nadrágunkat begombolni a hasunkon, elkezdődik a női mivoltunk lejtőn való zuhanása.Amikor már a cipőnket sem tudjuk bekötni, a helyzet egyre kilátástalanabbá válik, de a mélypont akkor jön el, amikor nem tudunk a lábunkon körmöt vágni. Van annál megalázóbb, amikor erre a párunkat, jobb esetben a barátnőnket kell megkérnünk?” – írta Várkonyi Andrea, akinek nemrég új fejezet kezdődött az életében. A műsorvezető azt is elárulta: nála a legalja ott volt, amikor – a terhessége alatt – kürtőskalácsot evett nutellával.

Amikor elszabadul a pokol…

“Nagyjából a hetedik hónaptól szabadul el végleg a pokol. Ekkor már egy terhes nő képes a kirakatbabákat is gyűlölni a vékonyságuk miatt, pláne azzal a tudattal, hogy belátható időn belül nem leszünk képesek a rajtuk lévő ruhákat magunkra húzni. És itt még nincs vége, mert meg kell vennünk életünk első szoptatós melltartóját. Na, az valami iszonyat” – folytatta Andrea, aki minden nehézség ellenére természetesen örül annak, hogy a sors megajándékozta őt és párját, Bochkor Gábort egy közös gyermekkel, Nórikával. Úgy a nyolcadik hónap végére, amikor már a mérlegre rá sem merünk állni, azt kívánjuk, bárcsak átaludhatnánk a hátralévő heteket, miközben persze a boldogságunk töretlen, hogy hamarosan anyukák leszünk.

Itt megnézheted a Várkonyi-Bochkor családról készített képgalériánkat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top