nlc.hu
Baba

Szabó András Csuti a gyermekeiről

„Néha csak úgy bemegyek a szobájukba és befekszem az ágyukra” – Csuti nehezen viseli, mikor nincsenek vele a gyerekek

A külön töltött napokon sokat beszélnek telefonon.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina az év elején jelentették be, hogy elválnak. A párnak két közös gyermeke van, a 4 éves Medox és a 2 éves Nina

szabó andrás csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Instagram)

Ugyan eleinte nem volt békés a különválás, mára minden rendeződött, és mind a két fél megtalálta a boldogságot másoknak az oldalán. A gyerekek felügyeleti jogában is békésen megegyeztek. Mivel Csuti is elvált szülők gyermeke volt, elhatározta, hogy Nináékért mindent meg fog tenni. Korábban már beszélt róla, hogy nem tervez hétvégi apuka lenni, hanem hét közben is sok időt tölt a kicsikkel, amikor pedig azok elmennek tőle, azt nehezen viseli. 

„Továbbra is közösen neveljük a gyerekeket, s száz százalékig biztos vagyok benne, hogy Edina ugyanolyan elvek mentén teszi ezt, mint én, ebben nagy az egyetértés közöttünk. Általában heti két napot vagyok velük, de előfordul, hogy azt kérik, én menjek értük az oviba – mondta a Blikknek az üzletember, aki hozzátette, amikor nincsenek együtt, akkor is sokat beszélnek telefonon vagy videóchaten. – A legrosszabb, amikor elmennek. Ilyenkor még elől vannak a játékok, a mesekönyvek… Ezeket látva a csendes lakásban elfog egy fura érzés. Néha nem is pakolom el a játékokat, és előfordul, hogy csak úgy bemegyek a szobájukba, befekszem az ágyukra érezni azt a babaillatot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top