
Széll Tamás


Ezekkel az ételekkel lett bronzérmes a magyar csapat a Bocuse d’Or világdöntőn

Holnap főz a magyar csapat a világdöntőn: 7 dolog, amit tudni érdemes Bocuse d’Or versenyről

A magyar gasztronómia kiéhezett egy új Széll Tamásra: interjú a Bocuse d’Or világdöntőn versenyző Dalnoki Bencével

Tejföllel vagy tejszínnel? Sajttal vagy szalonnával? Így lesz a rakott krumpli finom helyett felejthetetlen!

Újabb két magyar a világ 100 legjobb séfje között

Bocuse d’Or: második lett a magyar csapat az európai kontinensdöntőn

Zárt kapuk, pörgős konyhák: így készülnek a Valentin-napra az éttermek

Anger Zsolt: „Mindig mindenkit óva szoktam inteni attól, hogy bármiért rajongjon”

Kakas vörösborban: a coq au vin karácsonyi vacsorának is beválik

A tökéletes grillcsirkéhez legalább egy kiló só kell

Megnyithattak az éttermek, de nem lesz minden a régi

A Stand lett ismét az év magyar étterme

Hétvégi menü: tarját sütünk, és közben a karácsonyra is készülünk

Megnyitott Széll Tamás legújabb étterme

Elátkozott helyen nyit éttermet a sztárséf

Hétvégi menü – ha most nem szereted meg az őszt, akkor soha!

A Stand lett az év étterme

Zenét komponáltak Széll Tamás új éttermének konyhai zajaiból

Nagy szerep jut Széll Tamásnak a Bocuse d’Or európai döntőjében

Pohner Ádám nyerte a Bocuse d’Or magyar fordulóját

Bocuse d’Or – ma kiderül, ki léphet Széll Tamás nyomdokába

Bejött az olasz séfelnöknek Széll Tamás gulyáslevese

Zoób Kati, Széll Tamás, Gerendai Károly is Pro Turismo-díjas
