nlc.hu
Család

Munkahelyéről nevezte el a gyerekét

Hülye nevet adtak a gyereküknek, mert az apa imádja a munkahelyét

A köztisztviselőként dolgozó apa a saját munkahelyéről, pontosabban annak egy részlegéről nevezte el a gyerekét.
Újszülött gyerek

Többször találkoztunk már olyannal, amikor a szülők nagyon furcsa nevet adnak a gyereküknek, elég, ha csak Elon Musk gyerekére gondolunk. Mostantól azonban kár próbálkozni, egy indonéz házaspár minden eddigin túltett.

Statisztikai Kommunikációs Osztály

– konkrétan ez lett a neve a kisfiúnak. A rend kedvéért ideírjuk az indonéz eredetit is, hátha a hangzása meggyőz valakit: Dinas Komunikasi Informatika Statistik.

A különös név a gyerek édesapjától, a köztisztviselőként, irodában dolgozó Slamet „Yoga” Wahyuditól származik. A statisztikai kommunikációs osztályon dolgozik, és így szerette volna tiszteletét kifejezni a munkahelye iránt. Meglepő módon a 38 éves férfi felesége is rábólintott az ötletre.

A szokatlan névnek egyáltalán nem örült a házaspár családja, de még a barátok sem. Végül sikerült meggyőzniük az apát, hogy a hosszú név kezdőbetűiből kreált Dinko nevet használják inkább a mindennapokban.

A furcsa névadásról szóló hírek arra nem tértek ki, hogy az indonéz hatóságok hivatalosan elfogadták-e a nevet. Arra viszont kíváncsiak lennénk, hogy a statisztika szerint hányan nevezik el a gyereküket a munkahelyük után.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Pexels/RODNAE Productions)

Furcsa nevek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top