nlc.hu
Család

Csuti a munkába menekül, miután szakított Kulcsár Edinával

Csuti a munkába menekül a szakítás után

Még mindig rengeteg a kérdés Szabó András Csutiban, miután szakítottak Kulcsár Edinával.

Egy hónapja jelentette be Kulcsár Edina és Szabó András Csuti, hogy véget ért a házasságuk, majd a szakítás után a modell összejött a rapper G.w.M-el, azaz Varga Márkkal.

Csuti azt mondta, hogy a házasságuknak akkor is vége lett volna, ha nincs Márk. Ennek ellenére még rengeteg kérdés van benne. Az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mondta: a munkába menekült, edz és a haverokkal találkozik.

Csuti a munkába menekül a szakítás után

Szabó Andárs Csutiban mindig sok a kérdés, miután szakítottak Kulcsár Edinával (Fotó: Instagram/Csuti)

Amikor arról faggatták, hogy mennyire áll készen egy új kapcsolatra, Csuti azt mondta, hogy ilyenkor az az egészséges, ha ezt az időszakot az ember magára fordítja, és ha nem így tesz, az is beszédes.

Ha ott validak és valósak azok az érzések, amikről hallani és olvasni lehet, akkor számos más kérdésre is magyarázatot kapsz. Más kérdés, hogy ki vágyik efféle magyarázatra

– mondta Csuti utalva arra, hogy Kulcsár Edinára hamar rátalált a szerelem.

Beszélt arról is, hogy szerencsére a gyereknevelésben „totálisan egymás partnerei” Edinával. Egyeztetni szoktak, ha látni szeretné a gyerekeket, nem jelenik meg bejelentés nélkül volt párjánál. „Egyelőre ott tartunk, hogy ez a legstabilabb közös nevező az életünkben” – mondta Csuti a gyerekeikről, aki biztos abban, hogy mindketten jó szülők. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top