nlc.hu
Család

Megkerült beagle meseszerű története

Elveszett a beagle kölyök, dobogós helyezéssel tért haza a kutyakiállításról

Hihetetlen kalandban volt része az elveszett kutyának.

Furcsa körülmények között került elő egy kölyökkutya. Peter és Paula Closier kutyája, Bonnie kiszabadult egy nyitott kapun, és a család attól tartott, hogy soha többé nem látják. Szerencsére az 5 éves beagle keveréket röviddel az eltűnése után találták meg. De nem jött haza üres kézzel/manccsal. Bonnie díjnyertesen tért vissza egy kutyakiállításról!

A furcsa, happy enddel járó történet nem indult olyan rózsásan. Miután Bonnie eltűnt, a család rettenetesen aggódott, és nagy erőkkel keresni kezdték a kölyköt. 

John Wilmer vette észre Bonnie-t az út szélén. Wilmer rájött, hogy Bonnie elveszett, és beültette a kocsiba a kölyköt a többi kutyája mellé, akikkel épp egy kutyakiállításra tartott. Csakhogy épp késésben volt a versenyről, ezért  közzétett a kutyáról egy fotót a Facebookon, hogy elmondja, megtalálta. Paula látta a posztot, és felvette a kapcsolatot Wilmerrel, akivel megbeszélte, hogy hazahozza Bonnie-t a bemutató után.

A versenyen Wilmer úgy döntött, hogy benevezi a mentett kutyák osztályába. (Bonnie-t ugyanis megmentették, miután a görögországi Kréta utcáin élt.) A beagle keverék végül harmadik lett a Legjobb Mentett kutya versenyen, és élénksárga szalaggal jutalmazták.

A kölyökkutya épségben tért haza. “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy biztonságban van, jól van, és egyben győztes is” – kommentálta Paula a különös befejezést. 

Hasonlóan rendhagyó történet volt az, amikor saját eltűnését jelentette be a rendőrségen egy kutya.

 

beagle

Bonnie. Fotó: Instagram

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top