nlc.hu
Család

Idősek otthonában házasodott össze egy brit pár

A világjárvány alatt lettek szerelmesek, már össze is házasodott az idős pár

Csodásan sikerült a pár nagy napja az idősek otthonában.

Soha nincs késő arra, hogy az igaz szerelem ránk találjon, jó példa erre Mary Turrell és Derek Brown. A férfi a világjárvány idején költözött be egy idősek otthonába, mégpedig pont abba, ahol Mary Turrell már több éve élt, és amint meglátták egymást, azonnal szerelembe estek.

„Ő a tökéletes férfi számomra. Éneklünk, festünk, táncolunk, ha talpon tudok maradni, szinte mindent együtt csinálunk. Az élet nagyon nehéz tud lenni, de mellém sodorta életem szerelmét” – áradozott szerelméről Turrell.

Idősebb pár fogja egymás kezét

Fotó: Pexels

A pár azóta össze is házasodott, a ceremóniát az otthonban tartották meg, és az eseményen nemcsak az intézmény dolgozói és lakói vettek részt, hanem a közeli barátok és családtagok is.

„Ez volt az első esküvő az otthonban, és nagyon örülünk, hogy két lakónkra rátalált a szerelem életük egy olyan szakaszában, amikor ez már nagyon keveseknek adatik meg. Mindenki nagyon jól érezte magát a nagy napon” – nyilatkozta az Easterlea Idősek Otthonának igazgatója, Carol Boyce-Flowers.

 

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top