nlc.hu
Egészség

Egy éve mindenhova mezítláb jár egy angol fiatalember

Egy éve mindenhova mezítláb jár ez az angol fiú, aki reméli, így milliókat keres majd

A rajongói elkezdték lábképekért ostromolni, úgy véli, ebből fog majd meggazdagodni.

George Woodville nagyjából egy évvel ezelőttig még otthon is cipőt hordott, ám amikor tavaly ősszel Plymouth környékén gyalogtúrázott a családjával, elkezdte érdekelni a mezítlábas mozgalom. „Visszamentem a szállodába, és elkezdtem utánanézni a mezítláb járás előnyeinek, és rátaláltam erre a csodálatos közösségre. Abban a pillanatban elhatároztam, hogy soha többé nem fogok cipőt hordani. Először egy étterembe mentem el mezítláb, és nagyon más érzés volt” – mesélt a cambridge-i fiatalember a kezdetekről. 

George Woodville

The Barefoot Guy/Facebook

Amint hazatért a nyaralásból, Woodville kidobta mind a 20 pár cipőjét, és azóta is mindenhova mezítláb jár. Bár ő jól érzi így magát a bőrében, azért nincs mindenki elragadtatva attól, hogy nem hord lábbelit, volt, hogy az üzletvezető megkérte, hogy távozzon a boltból, és többen is tettek már rá nem túl hízelgő megjegyzéseket.

„Néha előfordul, hogy üveg ragad a lábamba, de néhány nap múlva már nyoma sincs. Léptem már kutyakakiba is. Ha pedig nagyon koszos a lábam, megkérek valakit, hogy hozzon egy vödör vizet, mielőtt bemegyek, vagy megpróbálok egy pocsolyát keresni, hogy megmossam benne a lábam” – tette hozzá a fiatalember, aki arról is mesélt, hogy a tél először komoly próbatétel volt, de idővel megszokta, hogy hidegben is mezítláb járkáljon.

Azt viszont álmaiban sem gondolta volna, hogy ez az új szokás lesz a fő bevételi forrása. Woodville több közösségi platformon is megosztotta a tapasztalatait, és idővel egyre több rajongó kért tőle mezítlábas fotókat, ekkor döntött úgy, hogy regisztrál az OnlyFansre. Ugyanezen a platformon az első hónapban csak 100 fontot, vagyis megközelítőleg 45 ezer forintot keresett, de biztos benne, hogy idővel milliomos lesz belőle. 

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top