nlc.hu
Egészség

17 éves nem evett egy férfi

17 éve nem evett egy férfi, és állítja, nem is érez éhséget

Nehezen hihető, de ő azt mondja, 17 éve egyetlen falat sem csúszott le a torkán, és émelyeg az ennivalótól.
Üres tányér

Az iráni Gholamreza Ardeshiri azt állítja, hogy 2006 óta, azaz 17 éve abbahagyta az étkezést. Sőt, nem is érzi az éhséget, cserébe az energiaszintjét szénsavas üdítőkkel tartja fent. 
Gholamreza szerint azzal kezdődött az egész, hogy úgy érezte, mintha egy szőrszál lenne a szájában, aminek a másik vége a gyomráig ér. 

„Akármit csináltam, nem lehetett eltávolítani. Olyan volt, mintha a torkomban húzódott volna a szőr, és úgy éreztem, megfulladok, annyira szorított, nem tudtam, mit tegyek. Nem igazán tudom leírni, de őrült érzés volt.”

A férfi orvoshoz fordult, de bárkihez irányították, nem tudtak rájönni, hogy mi a baja. 

Reggeltől estig a rendelőben vagy a kórházban voltam, de senki nem tudta megmondani, mi a bajom. Nem volt szőr a számban, de az érzés szörnyű volt. 

Végül egy hematológus azt javasolta neki, hogy forduljon pszichiáterhez, mert valószínűleg innen eredeztethető a betegsége, csakhogy ez sem hozott megoldást. Olyannyira nem, hogy még a családja sem ehet előtte, mert már a látványtól is émelyeg, így maradtak a szénsavas üdítők, amikből három litert is megiszik egy nap. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top