nlc.hu
Egészség
Házi módszerek herpesz ellen

7 hatékony házi módszer ajakherpesz ellen

A herpesz sosem jön jókor, de valamiért különösen ráérez arra, hogy mikor tud egy igazán fontos napot tönkretenni. Ezekkel felgyorsíthatod a gyógyulást!
herpesz

Ha azok közé tartozol, akiknek még sosem nőtt herpesz a szájára, szerencsés vagy. Viszont ebben az esetben is érdemes maradnod, és tovább olvasnod, mert lehet, hogy a most tanultakat meg tudod osztani valaki olyannal, akinek viszont szüksége van rá.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) becslése szerint ugyanis a herpesz (egészen pontosan a Herpes simplex vírus 1-es és 2-es változata) világszerte 4 milliárd embert érint. Mivel vírusról beszélünk, ezért sok esetben szükség lehet gyógyszeres kezelésre is – ezt mindenképp ez orvos döntse el, ne magadtól akarj minden csodaszert beszedni –, viszont vannak természetes, házi módszerek, amikkel felgyorsítható a gyógyulás folyamata. Ezeket szedtük össze egy galériába.

Aloe Vera
Megnézem
Összes kép (7)

via

Fotó: Depositphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top