Életmód

Herezacskónak kinéző szívtetoválás a net új sztárja

Félreérthető tetováláson röhög az internet.

A portlandi Sovereign Tattoo tetoválóművésze, Ellen Marie Murphy már bánhatja azt a pillanatot, amikor a képen látható, kétértelmű tetoválást elkészítette. Illetve nemcsak ő, hanem a motívum eredeti kitalálói, a Mrzyk & Moriceau kortárs művészeti duó, akik számos rajzot és animált videót is készítenek. 

Forrás: Metro-uk via Twitter/Gutphobia

A tetkó első ránézésre egy szívbe nyúló kezet formáz, de ha visszapillantunk, hosszabb nézegetés után azt tapasztalhatjuk, hogy a szív két fele közt érdekes dolgot markol meg a kéz, mégpedig egy herezacskót.

Miután az angol Metro.uk kapcsolatba lépett a művészekkel, hogy megtudja, valóban azt mintázza-e a tetoválás, amire mindenki gondol, rövid, de lényegretörő válasz érkezett Jean-François Moriceau-tól, a duó egyik tagjától:

„Pontosan, ez egy herezacskót cirógató kéz. 🙂 Semmi több.”

A twitterezők mindenesetre nagyon fel vannak spannolva, folyamatosan azt találgatják, mi volt az eredeti elképzelés. Végül is hosszú a karácsonyi szünet, valahogy el kell tölteni az időt.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top