nlc.hu
Életmód

Trükkel lassítja az élelmiszerbolt gyors kasszásait

Pompás trükkel állt elő a férfi, hogy lelassítsa az élelmiszerbolt villámgyors kasszásait

Ha átélted már, ahogy egy Lidl vagy Aldi áruházban villámgyorsan dolgoznak a kasszások, és átérezted annak fájdalmát, hogy hozzájuk képest te milyen lassan pakolsz, talán hasznosnak látod majd az angol férfi lifehackjét.

Az élet legtöbb területén általában panaszkodni szoktunk a túl lassú ügyintézésre, de mostanában az élelmiszerboltok kasszáinál egyáltalán nem ez a helyzet, sőt. Ma már inkább az okoz gondot, hogy a pakolás során fel tudjuk venni a villámsebességű kasszások ritmusát. A lelassításukra született már néhány trükk – például érdemes a külön lemérendő zöldségeket/gyümölcsöket stratégiai pontokon elhelyezni a szalagon, mert a mérés kicsit lassítja a munkájukat – , de most egy férfi új trükkel állt elő – írta meg a Daily Star.

A trükkről a felvételt a TikTokra töltötte fel: a lényege csupán annyi, hogy a szalagon egymásra borított áru helyett kisebb kupacokban helyezzük el a termékeket, így nyerünk némi időt, amíg a szalaggal a kasszás az egyik kupactól a másikig ér. Ő a trükköt az Aldiban lőtte el, és neki bevált. Mi azért kíváncsiak lennénk nemcsak a kasszás arckifejezésére, hanem arra is, hogy a mögöttünk várakozó sorban állók mit szólnak az időhúzásunkhoz és ahhoz, hogy emiatt ők csak később kezdhetnek a szalagra felpakolni.

További hasznos lifehack-ek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top