nlc.hu
Életmód

Így varázsold újjá a szőnyegedet

Ezzel az egyszerű praktikával újjávarázsolhatod a szőnyegedet

Ezzel a praktikával újjávarázsolhatod a padlószőnyeget.

Imádjuk a szőnyegpadlót, főleg, ha az puha, ugyanakkor nem a legkönnyebb tisztán tartani, pláne, ha olyan bosszantó foltok kerülnek rá, mint a bor, vagy esetleg lenyomatot hagyott rajta valamilyen bútor.

jégkocka

Fotó: Pexels

Egy takarításhoz értő nő elárulta, hogy hihetetlenül egyszerű módon lehet eltávolítani ezeket a bemélyedéseket. A tipp megdöbbentette az embereket, mivel egy olyan egyszerű dologgal kivitelezhető, ami a legtöbb hűtőben megtalálható. Ez pedig a jégkocka. 

Charlotte a TikTokon posztolt arról, hogyan lehet újjávarázsolni a szőnyeget. A nő a videóban egy tükrös asztalt mozgatva négy bosszantó mélyedést mutat a krémszínű szőnyegén. Charlotte ezután mindegyik foltra egy-egy jégkockát helyezett, és megvárta, amíg a jég elolvad. Miután a jég elolvadt, a takarítóguru ezután egy teáskanállal óvatosan felhabosította a szőnyeget, a mélyedések eltűntek, és a szőnyeg olyan lett, mintha új lenne.

@cleaningwithcharlotte_ Replying to @user2067346071242 what other Tips / Hacks am I missing out on in life?? This works so well🤩🙌🏽 #lifehack #icecube #carpetclean #cleaning ♬ Last Last - Burna Boy

Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top