Aktuális

Megvertek egy korcsolyázó gyereket Esztergomban

A részeg férfi minden előzmény nélkül kötekedni kezdett, majd megverte a gyereket.

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy fiatal felnőtt férfival szemben, aki korcsolyázás közben kikezdett egy kiskorú sértettel, majd követte és megverte Esztergomban. 

Az ittas állapotban lévő vádlott tavaly decemberben az esztergomi korcsolyapályán minden előzmény nélkül a mellette elhaladó kiskorú sértettet jobb vállával kötekedő módon szándékosan megütötte, majd hangos szidalmazás közben lökdösni kezdte.

A férfi a gyereket legalább tíz alkalommal, két kezével a mellkasánál lökdöste. A gyerek a barátaival elment, de a vádlott további hangos szidalmazással követni kezdte, majd amikor utolérte, a bal füle mögötti részen ököllel megütötte.

A férfi még ezután is követte a gyereket, és folyamatosan, emelt hangon provokálta, verekedésre szólította fel. A gyerek kinevette a vádlottat, aki emiatt még idegesebb lett, és olyan erővel ütötte meg ököllel a füle mögött a gyereket, hogy az megszédült.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság a büntetlen előéletű, a bűncselekményt beismerő vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top