nlc.hu
Aktuális

Betörés közben aludt el

Betörés közben elaludt az ablakban, a rendőrök ébresztették

Az ablakpárkányon lógva találtak rá, olyan részeg volt.
betörés

Betörés közben, az ablakban aludt el egy férfi Salgótarjánban. Pár napja próbált betörni egy lakásba, azonban annyira részeg volt, hogy miután az üveget betörte és a redőnyt feltolta, mászás közben elaludt az ablakpárkányon ľ számolt be a Tények

A szomszédok észrevették a tolvajt és egyből riasztották a rendőrséget. Amikor a járőrök a helyszínre értek, az ablakpárkányon lógva, alvás közben találtak rá a betörőre. Olyan részeg volt, hogy már a feltört ablakon sem tudott teljesen bemászni. 

A rendőrök felébresztették, majd a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon előállították és kihallgatták. Az 51 éves férfi valószínűleg lopni akart a kiszemelt lakásból. Ha elítélik a részeg betörőt, akár évekre is rács mögé kerülhet.

A környéken sokan hallottak az esetről. Arra panaszkodtak a Tényeknek, hogy szomorú arrafelé a közbiztonsági helyzet, gyakran előfordulnak hasonló betörések.

Amúgy nem ez az első alkalom, hogy alvó betörőt fogtak a rendőrök. Találtak már kádban szunyókáló tolvajt Pesterzsébeten. Ő a betörés közben lehúzott egy üveg pezsgőt, amit ott talált, majd a kádban elnyomta az álom. Arra is volt már példa, hogy a betörés helyszínén, az egyik szobában aludt el a tolvaj Berettyóújfalun. Itt is viszonylag egyszerű volt a tettenérés. Sőt az a betörő is igencsak álmos lehetett, aki egy tatabányai presszóba ment lopni hajnalban, ám „bealudt a mestertervbe”. Őt is a rendőrök ébresztették.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top