nlc.hu
Gasztro

Yvonne Dederick főz

Yvonne Dederick nem rohan ki a konyhából, ha fakanalat kell fognia

Többfogásos vacsorákat is ad, de fél óra alatt is összedob bármit, ha éppen szükség van rá.

Tavasszal öntötte ki a lelkét az nlc-nek Yvonne Dederick, de akkor magánéleti kérdéseket firtattunk, és nem igazán mélyültünk el a konyhai dolgokban. Az üzletasszonyról kiderült, hogy nem jön zavarba, ha fakanalat kell ragadnia. Szívesen süt-főz, legyen szó többfogásos borvacsoráról vagy bográcsozásról. Így van az otthonának dekorálásával is, úgy véli: otthonunk a személyiségünket is tükrözi. „Ugyanúgy, mint a divatban, az otthonunk minket fejez ki. Nagypapám festőművész volt, így az esztétika mindig is fontos volt számomra. Ahogy változott az életem, úgy változtak az otthonom igényei is. Most, hogy a gyerekek lassan kirepülnek, szeretek stílust váltani az otthoni designban és megtalálni azt, amely reflektál az aktuális életvitelemre – árulta el az üzletasszony, aki úgy véli, a jó ízlés nem pénz kérdése. – Vannak elrettentő példák, óriási villák, stílustalan és giccses bútorokkal, dekorációkkal. Ez gyakran csak a pénz mutogatásáról szól, nincs mögötte harmónia. Ugyanakkor láttam már csodálatos kis ékszerdoboz lakásokat és parasztházakat is, amelyek igazán otthonosak voltak. Számomra fontos a meghitt és meleg környezet. Egy hosszú és mozgalmas nap után nekem az otthonom jelenti a gondoskodást és szeretetet.” Yvonne arról is mesélt, hogy otthonában az egyik kedvenc helyisége a konyhája. 

Yvonne Dederick nem rohan ki a konyhából, ha fakanalat kell fognia

„A főzés számomra igazi szenvedély. Imádok másokra főzni! Fél órán belül alkotok valami ízleteset a váratlanul beállító vendégeimnek is. Az egyszerű fitneszételek mellett gyakran rendezek több fogásos gourmand vacsorákat, különböző nemzetközi tematika szerint, de szeretünk amerikai country recepteket is elkészíteni vagy akár bográcsozni – árulta el az üzletasszony, akinek a konyhája az otthona lelke.  – Fontos, hogy a konyhámban minden kéznél legyen és hogy legyen egy tér, ahol együtt tudunk lenni, akár együtt is főzni. Szintén fontosak a tároló elemek és az, hogy azok nyitása és zárása könnyedén és zajmentesen menjen. Én a gáztűzhelyt szeretem, mert ezzel jobban érzékelem a hőfokot. Ezért – bár nehezebben tisztítható – nem volt kérdés számomra, hogy ez kerül a konyhába. A konyhám a klasszikus stílust képviseli, amely ötvözi a modern technológiát és a magas minőséget. Számomra a lehető legideálisabb a végeredmény, szívesen töltök itt időt az év minden napján.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top