nlc.hu
Gasztro

2,8 kilós steakekkel vár a brit pub

2,8 kilós steaket készít a pub: ha meg tudod enni, ingyen fogyasztottál

A Black Ladd pub Oldham közelében nem mindennapi falatokkal várja vendégeit. Aki meg tudja enni a közel háromkilós rump steakjüket sült krumpli, sült gomba, sült paradicsom és sült hagyma társaságában, annak állják a cechjét.

Nincs jobb egy finom steaknél (feltéve, hogy nem vagy vega), de meg tudnál enni belőle egy akkorát, mint egy újszülött baba? Az oldhami Black Ladd pub jelenleg 2,8 kilós giga hússzeletekkel várja azokat, akik kipróbálnák magukat. A teljes fogás a körettel együtt laza 6000 kalóriát tartalmaz. A fogás hatvan angol fontba, vagyis bő 25 ezer forintba kerül, viszont ha sikerül mindent elfogyasztani a vendégnek, az étterem vendége voltál – írja a Daily Star.

2,8 kilós steaket készít a pub: ha meg tudod enni, ingyen fogyasztottál

Sül a steak a rácson. Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Mostanáig egyetlen jelentkező volt csak a nemes feladatra, aki egy teljes órán át próbálkozott, de nem sikerült végeznie a riasztó méretű húsdarabbal. A pub szerint az sem gond, ha hirtelen megnő a jelentkezők száma, a húsbeszállítójuktól be tudnak szerezni elegendő mennyiséget. Sokaknak tetszik a kihívás, de akadnak olyanok, akik hihetetlen pazarlásnak tartják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top