Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek gyakran fáj a fejük

Gondoltad volna, hogy a csillagok még arra is befolyással vannak, milyen gyakran és milyen erősen fáj a fejed? Ha ezen csillagjegyek közé tartozol, könnyen lehet, téged is gyakran kínoz a migrén, a fejfájás. Hajlamosabb lehetsz ugyanis rá, mint a többiek.

A Kos sokat szenved a fejfájástól

fejfájás migrén csillagjegyek kos horoszkópRossz hír a Kosnak, hogy ő a leginkább hajlamos a migrénes fejfájásra. Ezt több dolog is okozhatja nála: egyrészt híresen forrófejű és versengő típus, ezek a tulajdonságok pedig gyakori stresszt eredményeznek. Másrészről a fej a csillagjegy legérzékenyebb pontja, szóval, nála gyakran egyenes az út vezet a fejfájáshoz. Neki ezért különösen fontos, hogy minél többet lazítson, relaxáljon.

A Bika könnyen bemerevedik

fejfájás migrén csillagjegyek bika horoszkópA Bika esetében nagyon hangsúlyos szerepet kap a torokcsakra, nem véletlenül érzékeny annyira a torokbetegségekre, a fülgyulladásra, a merev nyakra. Makacs természete csak fokozza az izmok, így a nyak merevségét, és ugyanezért gyakran szorítja össze a fogát is. Ezek pedig gyakran fejfájáshoz vezetnek, ezért neki is nagyon sokat kéne lazítania, pihenni, kikapcsolnia.

fejfájás migrén csillagjegyek horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek gyakran fájhat a feje (iStock)

Az Ikrek könnyen megfázhat

fejfájás migrén csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikreknek az idegrendszere, a mellkasa és a felső végtagja a legérzékenyebb, ezért neki ezekre a területekre nagyon oda kell figyelnie. Ő is nagyon könnyen megfázhat, és a gyulladás nála gyakran fejfájással párosulhat. Számára létfontosságú, hogy az immunrendszert minél erősebben támogassa vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és persze pihenjen ő is eleget.

Az Oroszlán túl terhelheti a fejét

fejfájás migrén csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán minden más jegynél hajlamosabb lehet a mentális zavarokra. A stressz nála gyakran torkollik migrénbe. A szíve és a vérkeringése nagyon érzékeny pontja a testének, ami gyakorta okozhat szív- és hátproblémákat. Ezek egyik elsődleges tünete pedig a fejfájás lehet. Számára különösen fontos javaslat, hogy ne csupán a fejfájást, hanem a mögötte húzódó okokat kezelje.

A Nyilas csípőjéből indul a fájdalom

fejfájás migrén csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas legérzékenyebb testrésze a csípője, a combja, és gyakran a szeme is. Aktív életformájából adódóan hajlamos lehet megerőlteti ezeket a testrészeket, amelyek nála is hát-, nyak- és gerincproblémákhoz vezethet. A nyaki csigolyák feltorlódása miatt fájhat sokat a feje, ezért létfontosságú, hogy figyeljen a csigolyák egészségére. Nem mellesleg lazítson ő is eleget.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top