Ezek a csillagjegyek nagyon ragaszkodnak a párjukhoz

nlc | 2019. Április 12.
Ezek a csillagjegyek a legragaszkodóbbak, ők a leghűségesebbek a párkapcsolatban. Valójában vakon bízhatsz bennük, de tőled is ugyanezt a megbízhatóságot várják el. Az is biztos, hogy ők nem könnyen engednek el akkor sem, ha már mindenkinek jobb lenne a szakítás. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból mindenre fény derül.

1. Skorpió

Lehet, hogy a párkapcsolat nem az erőssége, hiszen a Skorpió alapból is hajlamos minden apróságon könnyen felhúzni magát. Talán túl hosszú időbe telik, mire megbízik a párjában, nem beszélve az irdatlan féltékenységéről, ő mégis a legragaszkodóbb a csillagjegyek között. Ám az biztos, hogy maximálisan számíthatsz rá, az idők végtelenségéig. Akkor is, ha a szerelemnek vége, biztosan nem hagy cserben, s bármi gondod adódik, minden további nélkül fordulhatsz hozzá. Persze csak akkor, ha nem tettél ellene semmi rosszat, hanem szépen váltak el az útjaitok.

2. Rák

A Rák hajlamos lehet a pletykálkodásra. Igaz, mindez azzal magyarázható, hogy gyűlöli a konfliktusokat, ezért inkább a hátad mögött ad hangot a véleményének. Ettől függetlenül a hűségére nem lehet panasz, sőt, ő az, aki a legszívesebben kötelezi el magát a párja mellett. Partnerként bármiben számíthatsz rá, ahogy mondani szokták, jóban, rosszban kitart melletted. Amiért mégis a második helyet kapja a listán, az az, hogy míg a Skorpióra a párkapcsolat széthullását követően is számíthatsz, róla ez már nem mondható el. A szerelemmel a ragaszkodása is véget ér.

3. Oroszlán

Az Oroszlánt jellemzően önzőnek tartják a párkapcsolataiban is, ami nem igazán fedi a valóságot. Persze az igaz, hogy időnként arrogáns, én-központú, élvezi a reflektorfényt, s rosszul viseli, ha nem ő van a középpontban, ám amint szerelembe esik, teljesen más kép rajzolódik ki róla. A párkapcsolatban mindenben tud osztozni a szerelmével, s nem vágyik arra, hogy minden figyelmet, dicséretet kizárólag ő zsebeljen be. Minden módon védelmezi a párját, s ha úgy hozza a sors, nem fél kimutatni oroszlánkörmeit, hogy megvédje őt.

Ezek a csillagjegyek nagyon ragaszkodnak a párjukhoz (iStock)

4. Bika

Amíg tart a párkapcsolat, a Bika is mindenben kitart a szerelme mellett. Nem csábul el, még a legmerészebb álmaiban sem. Csupán a féltékenysége akadályozza meg, hogy a ragaszkodási listán feljebb kerüljön. Még ha odaadó, hűséges társa is vagy, könnyel lehet, hogy féltékenységében téged vádol a megcsalással. Ezt leszámítva nagyon is szerencsésnek érezheted magadat mellette, hiszen ha szeret, nála ez mindörökké tart. Mindenben számíthatsz rá, és az is biztos, szabadideje minden pillanatát veled akar eltölteni.

5. Mérleg

A Mérleg természetéből fakadóan jóban-rosszban kitart a párja mellett, ám a legnagyobb gondot a bizonytalansága jelenti. A legtöbbször nincs arról meggyőződve, hogy valóban a számára legmegfelelőbb társsal osztja-e meg az életét és alkot egy párt, vagy tényleg annak szenteli-e a hűségét, aki megérdemli. Nála hosszabb ideig is eltarthat, mire valóban megbizonyosodik erről, és elhiszi, a lehető legjobb partnerrel hozta össze a sorsa.

6. Ikrek

Az Ikrek jegyre gyakran sütik a kétarcú bélyeget. Kétségtelen, hogy kettős jegyként gyakorta és gyorsan változtatja a véleményét, különösebb előzmények nélkül. Ám azt már kevesen tudják róla, hogy párkapcsolatában olyan, mint a szikla, a végsőkig kitart a párja mellett. A lényeg, hogy a társa inspirálóan hasson rá, inspirálja őt, s ha ez megvan, nincs ok az aggodalomra. A híre azonban nem a legjobb, ezért fordulhat elő, hogy nem könnyen bízik meg benne a partner, és ezért került a ragaszkodási lista aljára.

(via her way)

Exit mobile version