Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindent kibírnak

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül a legerősebbek, a legszívósabbak. Ők a föld hátán is megélnek, bármit kibírnak. Ha padlóra küldi őket az élet, megrázzák magukat, és a legmélyebb pontról is újra és újra felállnak. Vajon te is köztük vagy? Megtudhatod a horoszkópból.

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség legyőzni. Akaratosak, céltudatosak, nagyon határozott elképzeléseik vannak a világról, és úgy általában mindenről. Kemények és kitartóak, lelkileg és fizikailag is ők a legerősebbek. Mondhatni, elpusztíthatatlanok. A horoszkópból most azt is megtudhatod, mit jelent pontosan, hogy ők mindent kibírnak. Lehet, hogy te is köztük vagy? Akkor ismerős lehet a jellemzésed…

A Kos a legerősebb csillagjegy

Talán nem is annyira meglepő, hogy a Kos a legerősebb csillagjegy. Energikus, buzog benne az életerő, fáradhatatlan, minden újdonságra nyitott. Erős az önbizalma, nagyon hisz a képességeiben, és persze abban is, hogy minden akadályt le tud győzni. Előtte nincs lehetetlen. Ugyanakkor meglehetősen makacs és lobbanékony típus, amivel gyakran ellenségeket is begyűjthet. A véleményét nem rejti véka alá, de makacssága okán a többiek véleményét csak ritkán osztja. Vezetőként bámulatos a teherbírása, legyőzhetetlen, nyerő típus, és éppen ez az, amiben előnyt élvez a többiekkel szemben.

Ezek a csillagjegyek mindent kibírnak (iStock)

A Skorpió személyisége a legerősebb

A Skorpió személyisége rendkívül erőteljes. Őt nem lehet nem észrevenni, és nem lehet őt figyelmen kívül hagyni. Érzelmileg is erősen hat a többiekre, egészen addig nyomul, amíg el nem ér a célját. A másik ember inkább megadja magát neki, mert valójában nem is tehetne mást. Általában nagyon kritikus a többiekkel, arrogáns is lehet, és nem is mindig könnyű vele egyezségre jutni. A szerelemben, a párkapcsolatban is lehengerlő, rendkívül szenvedélyes és érzelmes típus. Eltökéltségben egyetlen csillagjegy sem ér fel hozzá. Szisztematikusan, kitartóan halad a céljai felé. Őt képtelenség elpusztítani, minden helyzetből újra és újra talpra áll. Tényleg mindent kibír.

A Rák nagyon erős tud lenni

Annak ellenére, hogy a Rák inkább a változékony hangulatáról ismert, nagyon is kitartó és állhatatos tud lenni. Megbízható, precíz még annak ellenére is, hogy az érzelmei erőteljesen befolyásolhatja őt a döntéseiben. Igényes a barátaival, a párjával szemben, jóhiszemű még akkor, amikor valaki megbántja a lelkében. Bármilyen meglepően hangzik, de erős az önértékelése, nagyon tud magában hinni. Amikor rendben van az önbizalma, szinte hegyeket mozgat meg. A legmélyebb pontról is talpra áll, megrázza magát, és még nagyobb erővel veti bele magát a céljaiba. Mindez a párkapcsolatra és munkájára ugyanúgy érvényes.

Az Oroszlán a legdominánsabb csillagjegy

Az Oroszlán, hasonlóan a Koshoz, szintén rendkívül erős típus mind lelkileg, mind fizikailag. Nála dominánsabb karaktert keresve sem találni az állatövben. Született vezető, bátor, talpraesett, határozott, és rendkívül magabiztos. Nagyon erősen hisz a saját képességeiben, és éppen ezért annyira sikeres. Félénknek csöppet sem nevezhető, rendkívüli energiákkal rendelkezik, fáradhatatlan, elpusztíthatatlan típus. Amit a fejébe vesz, meg is valósít. Történjen bármi, nem tágít, a végsőkig kitart a céljai mellett. Rendkívül büszke, és előfordul, hogy meglehetősen öntelt lehet. Ugyanakkor olyan személyes varázzsal rendelkezik, amely egyetlen más csillagjegynél sem tapasztalható.

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top