Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mély nyomot hagy benned

Ezek a csillagjegyek nagyon mély nyomot hagynak benned. Az biztos, ha egyszer is találkozol velük, az emléket talán sosem felejted el. A horoszkópból kiderül, miért is olyan erőteljesek, és megnyerőek. Te is köztük vagy?

Nem titok, a horoszkóp nagyon pontosan mutatja meg a csillagjegyek személyiségét, legfőbb tulajdonságait. Amellett, hogy a bolygók elhelyezkedése eltéréseket, számos különbséget mutat a csillagjegyek szülöttei között, az alapvető vonások fellelhetők. Nos, ezek a csillagjegyek egyszerűen lehengerlőek. Ők mindenkiben mély nyomokat hagynak. Persze, nem feltétlenül csak pozitívakat.

A Kos energiája mély nyomokat hagy benned

A Kos kétségtelenül az egyik legerőteljesebb csillagjegy. Fáradhatatlan energiájával, vitalitásával, intenzív életmódjával biztosan felejthetetlenné válik a szemedben. Rendkívül bátor, ő tényleg nem ismeri a félelmet, szívesen kipróbál minden újdonságot, a kalandokra, az izgalmas kihívásokra sosem mondana nemet. Született vezető, aki ugyanakkor szívesen feszegeti a határokat, lázadó, makacs, öntörvényű csillagjegy.

Ezek a csillagjegyek mély nyomot hagynak mindenkiben (iStock)

A Skorpió vonzereje mély nyomokat hagy mindenkiben

A Skorpió is rendkívül erős személyiség. Szenvedélyes, elszánt, egyszerűen ellenállhatatlan és lehengerlő. Az egyik legérzelmesebb és érzékenyebb csillagjegyként bámulatos intenzitással és mélységgel éli meg az érzéseket, de nemcsak a szerelemben, a párkapcsolatában, hanem az élet minden területén. Szívét-lelkét beleadja a feladatokba, amihez nem érez elhivatottságot, inkább feladja. Hajlamos lehet a maximalizmusra, a kritikára, de tény és való, az esetek többségében igazat kell adni a véleményének.

A Rák a legkövetkezetesebb csillagjegy

A Rák nagyon erőteljes és következetes csillagjegy annak ellenére, hogy legtöbben az érzékenységéről, a gondoskodó hajlamáról ismerik őt. Kifejezetten ambiciózus és céltudatos, elszántan tesz a sikerért a munkájában és a magánéletében egyaránt. A szerettei különösen fontosak számára, mindent megtesz, hogy megvédje őket. Maximalista, alapos, mindenkor a tőle telhető legjobbra törekszik, nem véletlenül hagy nyomokat a többiekben, és valósít meg egészen bámulatos tetteket az életében.

Az Oroszlánt nem lehet nem észrevenni

Az Oroszlán a legerőteljesebb, a legmagabiztosabb, a legtündöklőbb csillagjegy, de ő mindenkor tesz is róla, hogy nem maradjon észrevétlen. Erőteljes személyiségével, feltűnő megjelenésével, pozitív kisugárzásával könnyedén lehengerli a környezetét. Bámulatosan kreatív, született vezető, aki előtt nincsenek megoldhatatlan feladatok. Remek stratéga, céltudatos és fáradhatatlan, a céljait mindenkor megvalósítja. Sikerre született, szóval őt csupán önmagában ezért nem lehet elfelejteni.

(via one who to)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top