nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy köt ki legtöbbször a „majdnem kapcsolatban”

Ez a 4 csillagjegy köt ki legtöbbször a „majdnem kapcsolatban”

Ezek a csillagjegyek gyakran a „majdnem kapcsolatban” kötnek ki. Vagyis valójában ki sem kötnek, mert mire a kapcsolat szorosabbá válna, inkább kilépnek belőle. Az elköteleződés nekik nem megy könnyen, ami persze nem jelenti, hogy soha ne lenne egyetlen mély és tartós kapcsolatuk sem. Csak ehhez időre és a megfelelő partnerre van szükségük. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Néhány csillagjegy valójában már a harmadik randi után tudni szeretné, hányadán is áll a párjával, az ő idejük ugyanis nem engedi, hogy fölöslegesen fecséreljék el a szabadidejüket. Az elköteleződés azonban nem mindenkinél jön magától és könnyen, vannak, akik – legalábbis eleinte – inkább a lazább párkapcsolatot preferálják, ami azt eredményezi, hogy legtöbbször a „majdnem kapcsolatban” kötnek ki. S hogy mely csillagjegyekre jellemző ez a leginkább?

A Vízöntő

Ha van valaki, aki nem hajlandó az árral haladni, az kétségtelenül a Vízöntő. Ő ugyanis mindennél jobban élvezi a szabadságot, s nem hajlandó senkihez sem alkalmazkodni. A saját ritmusában kívánja a saját dolgait csinálni, így ha bárki komoly párkapcsolatot képzelne el vele, mielőtt ő készen állna rá, biztosan menekülésre fogja a dolgot. Ha rajta állna, azt a bizonyos beszélgetést, miszerint „hova vezet a kapcsolatunk”, örökre elhalasztaná, s a randit inkább örömteli kiruccanásnak fogja fel, mint a komoly kapcsolat felé vezető útnak.

Ezek a csillagjegyek gyakran „majdnem kapcsolatban” kötnek ki (Fotó: iStock)

Az Ikrek

Az Ikrek az egyik legtétovázóbb csillagjegy, s ez a habozó természete soha jobban nem tör felszínre, mint amikor randizik. A Vízöntőhöz hasonlóan ő is levegő jegy, kíváncsi és intellektuális teremtés, az érzelmei ugyanakkor ritkán ragadják el. Szereti és élvezi az izgalmakat, a változatosságot, az új élményeket, s túlságosan is ingadozó ahhoz, hogy az elköteleződést komolyan vegye. Egy „majdnem kapcsolat” valójában sokkal több izgalmat hordoz számára, mint a hagyományos, elkötelezett párkapcsolatok.

A Mérleg

A Mérleg az egyik legromantikusabb csillagjegy, éppen ezért meglepőnek tűnhet, hogy ő is csak a „majdnem kapcsolatokban” végzi. Ám hasonlóan az Ikrekhez és a Vízöntőhöz, a Mérleg is meglehetősen bizonytalan és nyughatatlan típus. Mielőtt elkötelezné magát, no és persze komoly döntést hozna, számba veszi az összes lehetőséget. Az egyetlen állandó vele kapcsolatosan valójában a változékonysága. Ha Mérleggel randizol, készülj fel, hogy sosem lehetsz biztos benne, hol is tart épp a kapcsolatotok.

A Bak

A Bak rendkívül gyakorlatias, racionális és szervezett típus. Olyan jellemvonások ezek, amelyek első pillanatra a stabil és ígéretes párkapcsolat reményét vetítik előre. Ám alapossága egyúttal azt is jelenti, hogy minden döntését lassan és módszeresen hozza meg, s ez természetesen a kapcsolatára is igaz. Ne várd tőle, hogy térdre essen és kitárulkozzon előtted, vagy megossza az érzéseit, mert ő erre nem képes. Számára a munka az első, s nem kizárt, hogy a „majdnem kapcsolattal” is beéri, hiszen az jóval kevesebb időt igényel, mint a tartós kapcsolatok. Persze, azért őt a hagyományok is érdeklik…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top