Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy imád a partneréről posztolni

Neked is vannak olyan ismerőseid, akik állandóan a párjukról posztolnak? A horoszkópból most azt is megtudhatod, miért teszik!

A közösségi médiát sokan sokféleképpen használják. Van, aki híreket oszt meg, mások mindenhová becsekkolnak, és sokan vannak olyanok is, akik fotókat posztolnak. Mi most az utóbbival foglalkozunk, de nem a tájképekre vagy az ételfotókra fókuszálunk, inkább azokkal a csillagjegyekkel foglalkozunk, akik imádnak a párjukról képeket posztolni. A horoszkópból kiderül, miért is teszik…

A Rák büszke a szeretteire

A Rákot erős anyai érzések jellemzik. Szeret gondoskodni, és persze rendkívül büszke is a szeretteire. Minden pillanatban gyönyörűnek látja őket, a szerelmét pedig pláne. Imádja a családdal, a párjával töltött idő minden pillanatát, a közös reggelitől, a romantikus randevúig a naplementében. Ezek mind-mind annyira boldoggá teszik őt, hogy legszívesebben megosztaná az egész világgal. És mégis miért ne tehetné, ha ehhez remek eszközt kínál a közösségi média

Az Ikrek imádja a pillanat szépségét

Az Ikrek élete gyakran kaotikus, ami a közösségi oldalain is meglátszik. Ugyanakkor nála is létezik egy rendezőelv, vagyis nagyon szereti a pillanat szépségét megörökíteni és megosztani a külvilággal. Olyan random pillanatokat tesz közzé, amelyek lenyűgözik,  és elvarázsolják őt. Természetesen a szerelmét látja a legszebbnek, ezért a róla készült posztok igazán gyakoriak a profilján. Hirtelen elkapott képek arról, ahogy a párja elmosolyodik, vagy megcsillan a fény a haján. Hát nem romantikus?

Szerelem megörökítve – Unsplash: Roman Purtov

A Skorpiót elbűvöli a párja

A Skorpió számára kiemelten fontos az intimitás, ezért a közösségi oldalait ritkán használja és tesz róla, hogy csak a hozzá leginkább közelállók láthassák a bejegyzéseit. Magáról szinte soha semmit nem posztol, de a párja annyira lenyűgözi őt, hogy időnként nem bírja ki, hogy ne büszkélkedhessen vele a közösségi oldalakon. Ilyenkor hajlamos lehet túlzásokba is esni, és egyszerre akár több képet is kiposztolni élete szerelméről.

A Bika kreatív posztoló

A Bika három dolgot imád a legjobban: a szerelmét, a kikapcsolódást és a kreatív időtöltést. Ezt a három dolgot pedig remekül tudja ötvözni a közösségi oldalakon. Szívesen oszt meg kreatív képeket és videókat a nyaralásáról, vagy valójában bármilyen szabadidős tevékenységéről. És természetesen, ha a szerelméről van szó, még lelkesebb és meg több, még különlegesebb tartalmat készít és posztol.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top