Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek februárban szerelemre találnak

Ezeknek a csillagjegyeknek bőven lesz részük romantikában, szerelemben. A horoszkóp szerint februárban az érzelmek és a párkapcsolat foglalkoztatják őket a leginkább. Vajon te is köztük vagy? Mire számíthatsz?

Február a szerelem időszaka a május mellett, hiszen a szerelmesek napját, Valentin-napot is ebben a hónapban tartja számon a naptár. A szerelem bolygója, a Vénusz még az érzékeny és érzelmes Halakban jár, de pénteken továbblép a céltudatos és magabiztos Kos jelébe, s jócskán felpezsdíti a csillagjegyek szerelmi életét. Február 16-án két érezhető változás is történik az égen: a szenvedélyes Mars a higgadt és megbízható Bakba lép, míg a Merkúr bolygó a Halakban retrográd mozgásba kezd. Sejtelmes és igazán romantikus időszak vár ezekre a csillagjegyekre.

Ha te is a következő jegyekben születtél, vagy az aszcendensed található ugyanitt, a horoszkóp szerint februárban csodás szerelemre, számtalan romantikus pillanatra, nagyon sok örömre és boldogságra számíthatsz.

A Kos hihetetlenül vonzó februárban

Kos jegyűként minden okod meglesz a bizakodásra februárban. A Vénusz bolygó a jegyedbe romantikával, szerelemmel tölti meg a szívedet. Az is biztos, hogy sokkal vonzóbbnak, szebbnek látod és érzed magad mostantól. Valósággal kinyílsz és ragyogsz, amit persze mások is észrevesznek benned. Némi fejtörést ugyan okozhat, hogy a szívügyeket avagy a pénzügyeket részesítsd előnyben, de te valójában ezt is könnyedén megoldod. Vajon készen állsz, hogy felismerd a legkülönlegesebb belső értékeidet? Ezek a hetek a szenvedély és a szerelem mellett erről is szólnak.

Ezekre a csillagjegyekre februárban rátalál a szerelem (fotó: iStock)

A Nyilas nagyon érzéki lesz februárban

Nyilas jegyűként a Vénusz bolygó energiája rád is nagyon pozitívan hat februárban. Lelkesedésed, életvidámságod visszatér, s egyre romantikusabb a hangulatod is. Ha akarod, rád találhat a szerelem. Persze, ehhez a szívedet is meg kell nyitnod előtte. Feléled a művészi vénád, még az is lehet, szerelmes versekkel leped meg a párodat. A kisugárzásodnak most egyáltalán nem lehet ellenállni, az is biztos, ebben a hónapban senki sem utasít vissza téged. Magabiztosnak, vonzónak érzed magad, s ilyennek látnak téged a többiek is. Szóval, ha készen állsz, most igazán különleges Valentin-napod lehet…

A Halak ragyog februárban

Halak jegyűként ugyan a szerelem bolygója, a Vénusz hamarosan kilép a jegyedből, de a többi bolygó továbbra is pozitívan támogatja a szerelmi életedet. Nem mellesleg szerencsés fordulatok várnak a pénzügyekben, s február közepén a Nap a Halakban folytatja útját, amelynek köszönhetően egyre magabiztosabb leszel. Pontosan tudni fogod, mit és hogyan szeretnél az életedben megvalósítani. S ha szerelemre, tartós és boldog párkapcsolatra vágysz, a nagy találkozás sem marad el. Minden okod meglesz mostantól a reményre, hogy életed úgy változzon, ahogyan azt a legtitkosabb álmaidban látod…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top